Facebook

Nu skal sejren hives i land

FrodeTilTraening.jpg
01-04-2016

Af Thomas Jansen

Siden forårspremieren har Jammerbugt FC tilbragt en del tid på landevejen. Der har været besøg hos Næsby og AB Tårnby, og begge besøg resulterede i uafgjorte kampe.

Trods samme pointudbytte i de to udekampe, så var humøret på vej hjem i bussen var ikke det samme på de to ture.

- Næsby kampen var absolut godkendt. Vi holder et stærkt hold fra det meste og producerer selv de nødvendige chancer. 1-1 i Næsby var et godt resultat. I AB Tårnby var historien lidt en anden. Vi spiller egentlig en fin kamp og scorer fire mål på udebane, hvilket er positivt, men foran med to ved pausen, så skal vi kører sejren hjem. De får nogle ærgerlige mål og så må vi nøjes med 4-4 og et point. Det resultat var vi ikke tilfredse med. Vi skulle have haft tre point, slår Frode Langagergaard fast.

Cheftræneren håber at det ender anderledes når der igen er velkendt græs under knopperne på fodboldstøvlerne. Lørdag tager Jammerbugt FC nemlig imod B 1908 på Sparekassen Vendsyssel Stadion, og den blå bos vil hive alle tre point hjem nu.

- Forhåbentlig kan vi tage alle tre point lørdag i stedet for. Vi møder B 1908, som trods sin placering i bunden og en svær start på foråret, ikke skal undervurderes. Det er et hold som lige nu ligger og ulmer for at komme i gang. Derfor skal vi sørge for fuld kraft, når vi løber på banen. Skal vi have noget ud af mødet med B 1908, så skal vi være fuldt koncentreret og klar på at arbejde, understreger Langagergaard inden mødet med B 1908.

Og weekendens gæster har ikke fået den bedste start på foråret. Holdet, som lige nu er at finde i bunden af rækken har fortsat sit første point til gode efter de tre første kampe. 0-4 til Skovbakken, 1-3 til B 93 og 1-3 til Næsby hedder den foreløbige statistik.

Hos Jammerbugt FC er der som bekendt føjet to point til kontoen og yderligere tre lørdag ville gøre godt. Ikke mindst i forhold til afstanden ned til 4. rundes gæster.

- Vi føler os klar. Selvom vi igen er uden to til tre mand grundet skader og karantæne, så er vi godt rustet. Vi har en god trup med et fint niveau hele vejen rundt, og selvom det ikke er godt for rytmen med for meget udskiftning, så har de spillere der er kommet ind spillet godt, forklarer Frode Langagergaard. Han udpeget de områder der kræver ekstra fokus for forbedring.

- Der hvor vi skal forbedre os er i begge ender af banen. Spillet derimellem har egentlig været ganske fornuftigt, men vi har manglet kynisme, både foran eget og modstanderens mål. Her skal vi vise lidt mere parathed og sørge for et bedre slutprodukt. Det skal gerne komme nu og vi går 100% efter sejren, men skal det blive til tre point mod B 1908, så skal vi som sagt arbejde for sagen. Det er vi klar til og vi håber vores hjemmepublikum er klar til at give os en hjælpende hånd.

Forårets første sejr jagtes lørdag d. 2. April på Sparekassen Vendsyssel Arena kl .15.00. Jammerbugt FC vs. B 1908. VI ses på stadion.