Facebook

Nu skal vi væk fra bunden igen

8b5a3d8bc7b76bb9e33dac486aa7356d[1].jpg
Andreas Damgaard scorede i efterårets 1-1 kamp på Næstved Stadion. Lad os håbe forsvarsfyrtårnet finder netmaskerne igen søndag.
12-05-2012

Af Thomas Jansen

Søndag d. 13. maj kl. 15.00 spiller Blokhus FC sin første af tre hjemmekampe på bare otte dage. Her kommer Næstved Boldklub på besøg.

Mens Blokhus FC endnu ikke har fundet forårsformen med seks nederlag ud af seks mulige, så er gæsternes formkurve opadgående. Efter tre snævre 2-1 nederlag i forårets første tre runder, har Næstved Boldklub fundet en fin forårsform med seks point fra de seneste tre kampe. Her er det blevet til sejre over FC Hjørring og AB, mens de grønblusede fra Sydsjælland dog måtte tage hjem fra Hobro med et knebent 1-0 nederlag. Så på trods af en placering under nedrykningsstregen, er det et Næstved mandskab med selvtillid, der gæster Jetsmark Stadion søndag. Men selvom forårsformen er opadgående, så kniber det med formen på udebane for sydsjællænderne, som har tabt alle ti kampe på udebane indtil videre i sæsonen.

Næstved vil således forsøge at bruge de seneste gode resultater til at jagte sæsonens første udebanesejr, mens vi selv skal fortsætte med at jagte den længeventede succesoplevelse, som forhåbentlig skal vende forårets form til det bedre, så der igen kan komme point på kontoen. Point på kontoen kom der i efterårets kamp på Næstved Stadion, hvor vi hentede 1-1. Her bragte Andreas Damgaard os på vinderkurs midt i anden halvleg, en føring der få minutter senere desværre blev udlignet. Men med det resultat i tankerne er der lagt op til en tæt og spændende dyst i morgen søndag.

For både os selv og for Næstved Boldklub synes vejen op på den rigtige side af nedrykningsstregen lige nu meget lang, men det ændrer ikke på, at der udover de tre point er meget på spil søndag. Næstved Boldklub overvintrede således på tabellens bund, men har i foråret formået at overhale vores drenge i blåt og har nu et forspring på et enkelt point. Det skal der laves om på – vi skal væk fra bunden igen! Det er målet for kampen mod Næstved Boldklub. Tre point, væk fra bunden og så den længeventede succesoplevelse.

Mød op på Jetsmark Stadion søndag d. 13. maj kl. 15.00 og bak drengene op på vejen mod målet og lad os få en god start på en forhåbentlig fornøjelig fodbolduge på Jetsmark Stadion.

Vi står skulder ved skulder når den blå bølge ruller!