Facebook

Nu vil vi have alle tre point

AndersHLarsen.jpg
30-03-2017

Af Thomas Jansen

I årets første hjemmekamp bidrog han til et ”clean sheet”, men han bidrager med meget mere end det, Jammerbugt FC’s nye mand mellem stængerne, Anders Hegaard Larsen.

Den nye Jammerbut FC målmand er vendt tilbage til Danmark efter en lang årrække i norsk fodbold. En periode, der har givet den 28 årige keeper en solid portion erfaring, og netop denne del af ”pakken” hos Anders Hegaard Larsen, har i forhold til rollen som Jammerbugt FC’s målmand ligeså stor betydning som de sikre hænder og de hurtige reflekser på stregen.

- Udover at være målmand, så har jeg nået en alder, der gør, at jeg er en af de ældre på holdet, og det medfører selvfølgelig også et ansvar overfor de unge på holdet. Jeg skal bidrage til at skabe tryghed og være et godt forbillede, fortæller Anders Hegaard Larsen roligt og velovervejet. Der er ingen tvivl om, at målmanden er bevidst om sin rolle, og fra sin position som sidste skanse, har han tænkt sig at gøre sit til, at det ender med fuldt pointudbytte, når der lørdag igen fløjtes op til fodbolddyst på Sparekassen Vendsyssel Arena.

- Hvis vi udelukkende ser på resultatet af sidste hjemmekamp, så er det en skuffelse. Jeg mener, at vi på papiret er klart bedre end FC Svendborg. Kigger vi på kampen, er det egentlig også det billede, som tegner sig. Vi er dog lidt for langsomme til at komme op i gear og vi laver alt for mange uprovokerede fejl. Det positive er, at vi stort set ikke giver chancer væk og at vi i perioder får vist, at vi altså har nogle rigtig dygtige fodboldspillere, som spiller rigtig godt sammen. I 2. halvleg formår vi samtidig at hæve vores niveau yderligere og jeg vil sige, at på en god dag laver vi vel også et par kasser. Så rigtig meget positivt, men absolut også ting vi kan og skal forbedre, evaluerer Anders, inden han vender blikket på næste opgave – en anden fynsk test i form af Næsby Boldklub.

- Jeg forventer, at vi kommer ud til lørdagens kamp med en masse energi og en sult efter tre point. Vi skal gå ud og vise, at vi godt kan styre og kontrollere en kamp samtidig med, at vi arbejder r…. ud af bukserne. Vi kommer til at møde et hold, som på tabellen er bedre end os, men vi er et hold med et kæmpe potentiale og en masse talent, og det skal vi folde ud mod Næsby. Det er et hold, som vi sagtens kan spille lige op med, men som vi SKAL være bedre end på viljen og gejsten, understreger Anders Hegaard Larsen bestemt.

Nu skal handskerne på ny fugtes, så endnu et ”clean sheet” kan jagtes sammen med de tre point. Jammerbugt FC mod Næsby Boldklub fløjtes i gang lørdag d. 1. april kl. 15. 00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.