Facebook

Nulløsning mod Randers FC

RFC - BFC.jpg
27-07-2010

(Foto: Billede fra tidligere kamp i Randers)

 

Randers FC   -   Blokhus FC   0-0  (0-0)

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Michael Jacobsen, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller

Midtbane: Conor O'Brien (USA), Malthe Nygaard, Peter Tranberg, Christian Overby

Angreb: Muhammed Akinci, Nickolaj Thomsen

 

På bænken: Nicholai Benzon, Rasmus Christiansen, Mark Larsen, Micky Malling, Jeppe Østenkær

 

Af Torben Pedersen

Mandagens træning bestod blandt andet af defensive justeringer, og hvordan den nye kæde skal arbejde sammen. Noget tyder på at spillerne kunne huske hvad Søren Kusk fortalte igår, for holdet stod idag stærkt mod Randers, der ikke formåede at score. Testspilleren Michael Jacobsen fra Thisted spillede højreback, mens Damgaard og Westmark tog de centrale pladser, og Kasper Stiller røg ud på ventrebacken.

Simon Enevoldsen var endnu engang en sikker sidste skanse, og den 18-årige keeper beviste at han uden tvivl besidder et stort talent. På pladsen som højrekant var der endnu et nyt ansigt i form af en spændende amerikansk prøvespiller Conor O'Brien. Conor, der er fra New York, betegnes som rigtig dygtig, og kan spille rollen som hængende angriber.

Der har været rigeligt at arbejde med for Søren Kusk i opstarten, for han vil have tingene tilpasset ned til mindste detalje. Men en del ting lykkedes i dag mod Randers, hvilket han var godt tilfreds med:

 - Vi spiller en rigtig fornuftig kamp i dag. Defensiven står rigtig i dag, og vi får lukket godt ned. Randers stiller med et rigtig stærkt hold syntes jeg, og det viser jo bare endnu mere, at vi kunne være med, siger cheftræneren efter kampen.

 - Også den offensive del kom bedre med i dag. Vi spiller med meget størrer tålmodighed i spillet, men mangler dog lige det sidste for at bliver rigtig farlige. Men det går sørme det rigtige vej nu, sagde en tilfreds Søren Kusk efter 0-0 i Randers.