Facebook

Ny angrebsforstærkning på plads i Jammerbugt FC

Morten_Thomsen_og_Zinck.jpg
02-12-2017

Af Thomas Jansen

Med efterårets sidste kamp afviklet tirsdag aften kan man i Jammerbugt FC lejren nu for alvor begynde at kigge frem mod et spændende og udfordrerne forår i oprykningsspillet, og tiden bliver ikke spildt.

Første forstærkning er således allerede på plads, idet Jammerbugt FC og Morten Uglebjerg Thomsen har indgået et samarbejde for den kommende sæson.

Morten U. Thomsen har de seneste sæsoner scoret mål på samlebånd i Danmarksserien for AaB. Nu er den 26-årige angriber hentet ind i Jammerbugt FC til at gøre netop dette.

- Jeg har fulgt Morten i mange år, og nu var timingen rigtig i forhold til at indgå et samarbejde. Morten har scoret rigtig mange mål og har været topscorer for AaB i Danmarksserien gennem de seneste sæsoner. Han er fysisk stærk, har masser af power, tager nogle gode dybe løb og så er han en boksspiller med målnæse. Morten kommer til at øge konkurrencen på de offensive pladser betydeligt, og jeg ser meget frem til at få Morten ombord, fortæller en tilfreds Bo Zinck om sin nye angriber, der ligeledes er glad for sin nye fodbold fremtid.

- Egentlig har jeg længe gået og spekuleret over, hvad jeg ville med mit fodbold. Jeg er nået en alder, hvor det er ved at være nu, hvis jeg skal teste mig selv på et højere niveau, så da jeg fik muligheden for at komme til Jammerbugt FC, var jeg ikke i tvivl, forklarer Morten Thomsen, der kender flere af sine nye holdkammerater fra en fælles fortid i AaB.
Den nye Jammerbugt FC angriber ser blandt andet også derfor meget frem til at tage hul på fodboldforåret, hvor spændende udfordringer venter i 2. division.

- På det personlige plan forventer jeg, at jeg fortsætter med at udvikle mig og bygge oven på det eksisterende. Det sociale aspekt betyder også rigtig meget for mig, så jeg forventer et forår, hvor det også handler om at blive integreret på holdet og tilegne mig den nye træningskultur. Dertil håber jeg på, at kunne hjælpe holdet til at skabe gode resultater ved forhåbentlig at score en masse mål, som jo er min primære opgave som angriber, lyder det fra den nye mand i blåt.

Og mål har Morten Thomsen været god for i de seneste mange sæsoner, hvor han i 93 kampe på AaB DS mandskabet har banket hele 61 bolde i kassen. Inden tiden i AaB har Morten Thomsen også repræsenteret Tranum GF og Løgstør. I 2014 rykkede Morten Thomsen til AaB og kvitterede med en topscorer titel i Danmarksserien i første sæson, inden et brækket ben satte en midlertidig stopper for udviklingen. Morten Thomsen er dog for længst kommet tilbage i topform, og nu er ønsket at niveauet løftes yderligere med skiftet til 2. division og Jammerbugt FC. 

Morten Thomsen har trænet med i Jammerbugt FC de seneste uger og er nu gået på vinterferien med den øvrige Jammerbugt FC trup efter sidste træning torsdag aften.