Facebook

Ny assistenttræner og målmandstræner på plads

1a2aff09b05e228f1ce4194b96700eb0.jpg
31-12-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har sikret sig nye kræfter til divisionsholdets trænerteam i 2014, hvor to nye ansigter træder til i januar når bolden igen ruller efter vinterpausen.


Siden Jan Steffensen tidligere på måneden valgte at takke af fra sin rolle som assistenttræner i Jammerbugt FC, har cheftræner Bo Zinck været på udkig efter en afløser. En afløser som nu er fundet i form af 55-årige Keld Mølgaard, der har en fodboldfortid i blandt andet Randers, Aså, Vejgaard og de seneste mange år Aalborg Freja.

- Keld er kendetegnet ved at være utrolig energisk. Han har stor fodbolderfaring, og så har han et enormt netværk i det nordjyske fodboldlandskab. Så jeg er meget tilfreds med at byde Keld velkommen i trænerteamet i det nye år, fortæller Bo Zinck, som ligeledes ser frem til at byde den nye målmandstræner Nicolaj Schaumann velkommen i Jammerbugt FC.

- Det bliver rigtig spændende at få Nicolaj om bord. Han har allerede vist stort engagement og har alle redskaberne til at blive en rigtig dygtig målmandstræner for os.

Nicolaj Schaumann, som brugte sine ungdomsår i AaB og siden har vogtet målet i flere Nordjyske fodboldklubber, tiltræder i Jammerbugt FC, idet den tidligere målmandstræner Thomas Nielsen har valgt at genoptage sin aktive karriere mellem målstolperne. Både Nicolaj Schaumann og Keld Mølgaard ser frem til at tage hul på sine nye udfordringer med Jammerbugt FC når forberedelserne til forårssæsonen påbegyndes i starten af det nye år.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at arbejde med de dygtige unge målmænd, der er i Jammerbugt FC, og et af nøgleordene i min udvikling af dem bliver selvtillid. Denne kommer i fokus gennem styrkelse af de svage sider og succesoplevelser med de stærke sider, forklarer 32-årige Nicolaj, der i det civile liv er folkeskolelærer.

Keld Mølgaard, som i det daglige job er social pædagog, ser ligeledes frem til at indtage træningsbanerne i Jammerbugt FC.

- Når jeg har sagt ja til noget, er jeg altid super dedikeret. Det gælder bestemt også min nye udfordring i Jammerbugt FC. Det bliver virkelig interessant og jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet. Der skal fuld gas på, understreger den nye assistenttræner.

Både Keld Mølgaard og Nicolaj Schaumann har første arbejdsdag i Jammerbugt FC d. 21. januar når de sammen med cheftræner Bo Zinck tager den blå bølges divisionstrup med på træningsbanerne til de første forberedelser frem mod fodboldforårets start ultimo marts.