Facebook

Ny assistenttræner på plads i Jammerbugt FC

4e02d896befcf51aed4e02187dd1211e.jpg
27-11-2014

Af Thomas Jansen

Med udgangen af efterårssæsonen besluttede Kjeld Mølgaard at der skulle frigives mere tid i dagligdagen og takkede derfor af som assistenttræner i Jammerbugt FC. Afløseren står nu klar.

Det er således Frode Langagergaard som i det nye år skal indgå i Jammerbugt FC’s trænerteam omkring divisionsmandskabet. Et velkendt ansigt på de nordjyske kanter og en mand med masser af erfaring fra begge sider af den hvide kridtstreg. Derfor glæder det også Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck at den tidligere cheftræner i Hirtshals Boldklub nu tilslutter sig den blå bølge.

- Jeg er glad for at Frode har valgt at sige ja. Der er mange ting som er passer sammen her. Frode har et stort kendskab til Nordjysk fodbold og spillerne omkring os. Han er en lokal mand, han har spillet fodbold på højeste niveau og har en god portion trænererfaring. Samtidig har vi samme syn på fodbold og samme fodboldfilosofi,  så det bliver rigtig positivt at komme i gang med samarbejdet. Jeg ser frem til at byde Frode velkommen og vi glæder os begge til at komme i gang med et nyt fodboldår sammen, fortæller Bo Zinck, hvis nye assistenttræner udover tiden i Hirtshals Boldklub blandt andet også har indgået i trænerteamet i det tidligere FC Hjørring ligesom den aktive karriere bød på ophold i Viborg FF og ikke mindst Ikast.

Nu hedder det Jammerbugt FC for Frode Langagergaard, og det gør det, i første omgang, for det næste års tid.