Facebook

Ny cheftræner håber på ny sejr

FrodeL-profil.jpg
06-06-2015

Af Thomas Jansen

Onsdag sejrede Jammerbugt FC hjemme over Kolding B, og tog således endnu et skridt mod at gøre den nuværende 3. plads til sin egen.

Kampen var samtidig Bo Zincks sidste som cheftræner for Jammerbugt FC. Fra den nye sæson hedder denne i stedet Frode Langagergaard, der dette forår har fungeret som assistenttræner. Langagergaard tyvstarter imidlertid på sit nye job, og står således i spidsen for den blå bølge i forårets tre resterende kampe. Den første af disse på søndag ude mod Ringkøbing IF.

- Det er en kamp vi gerne skulle vinde, men vi ved også, at Ringkøbing er et af de hold vi kan få det svært med. Derfor skal vi også være 100% klar hvis vi skal lykkes, understreger den nyudnævnte cheftræner Frode Langagergaard, som ikke har i sinde at gå ind og revolutionere det hele fra første fløjt.

- Der kommer ikke de store ændringer nu og her. Bo og jeg har haft et rigtig godt samarbejde og et godt venskab. Det har været en god tid og vi har set ens på mange ting, men det er klart, at når der kommer en ny til, vil det helt naturligt også bringe noget nyt ind og sætte fokus på nye ting. Men det grundlæggende udgangspunkt forbliver det samme, fortæller Frode Langagergaard.

Første test som cheftræner for 2. Divisionsmandskabet bliver som nævnt Ringkøbing IF på udebane, og her har søndagens værter gjort det ganske fornuftigt. Senest blev det til 0-0 mod FC Svendborg på denne bane. Da Jammerbugt FC i efteråret selv tog imod Ringkøbing blev det også uafgjort 1-1 i en kamp hvor Jammerbugt FC udlignede fem minutter før tid. Søndag går Frode Langagergaard og de blåblusede efter point igen, og gerne alle tre hvis du spørger den nye cheftræner.

- Det bliver spændende og jeg glæder mig. Det bliver også spændende hvordan spillerne reagerer, men vi har jo kun haft en træning sammen under det nye set up og vi kender hinanden alle sammen, så jeg forventer vi kan følge op på vores spil hvor vi slap, og forhåbentlig rækker det til en sejr søndag, slutter Langagergaard.

Ringkøbing IF – Jammerbugt FC fløjtes i gang søndag d. 7. juni kl. 13.30 i Ringkøbing.