Facebook

Ny direktør i Blokhus FC

Mogens Andersen - Ny direktør i Blokhus FC.jpg
30-07-2010

Af Thomas Jansen

PRESSEMEDDELELSE:
Blokhus FC har med virkning fra 01-08-2010 ansat Mogens Andersen som direktør.

Mogens Andersen kommer fra en stilling som direktør i Frederikshavn White Hawks ishockey, og er således et kendt navn i sportskredse. Han erstatter Ole Nielsen, der har søgt nye udfordringer som sportschef i Superligaklubben SønderjyskE.

Udover generel drift af klubben, bliver en af de primære arbejdsopgaver i tæt samarbejde med talentkoordinator Bøje Holmsgaard Lundtoft og klubbens øvrige stab, at sikre integrationen af et nyligt opstartet overbygningsprojekt for 12 omegnsklubber. Klubben håber således på sigt, at kunne rekruttere flere spillere til divisionsholdet lokalt blandt egnens talenter.

Blokhus FC har de seneste 3 år spillet med om oprykning til 1. division, men erkender at de næste 2 års struktur udvikling med kun 1 oprykker fra to 2. divisionskredse gør det meget svært at nå en oprykningsplads. De kommende 2 år vil direktør Mogens Andersen med hjælp fra cheftræner Søren Kusk forsøge konsekvent at uddanne og dygtiggøre en meget talentfuld trup.

Den konkrete målsætning for indeværende sæson er således en placering i top 6, samtidig med det unge hold udvikles med udgangspunkt i seværdig fodbold, med fokus på boldbesiddelse.

Når den nye divisionsstruktur er på plads om 2 år håber Blokhus FC igen at kunne spille med om avancement til 1. division.