Facebook

Ny finale venter i Skovbakken

FrodeProfil.jpg
16-10-2015

Af Thomas Jansen

Kun tre point er der mellem den afgørende fjerdeplads og en placering i bunden af tabellen, og det skaber rammerne for en ren gyserafslutning på efterårssæsonen.

Her resterer kun fire kampe, som meget vel kan ende med at blive fire finaler for Jammerbugt FC. Med den længeventede og ikke mindst vigtige sejr i sidste runde, hvor Kolding IF blev besejret, kravlede de blåblusede op på den eftertragtede fjerdeplads, der giver billet til forårets oprykningsspil. Nu handler det i de resterende kampe om at holde fast. Næste finale er lørdag, hvor turen går til Skovbakken.

- Vi har haft en rigtig god træningsuge og jeg synes vi virker klar til opgaven. Vi skal jo vinde igen, men denne gang kommer vi med en sejr i bagagen. Det gør, at vi rejser lidt lettere, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard, som håber en sejr kan ryste Skovbakken af det tætte felt og dermed sikre at der en bekymring mindre.

- Skovbakken har virket svingende i sine præstationer og vinder vi kampen, vil jeg tro vi kan smide dem af i kampen om top fire. Det er i hvert fald det vi går efter. Vi går efter sejren, forsikrer Langagergaard.

Skovbakken kommer imidlertid selv med en sejr i bagagen. Den kom i hus på udebane i Odder, hvor det sluttede 3-2 til lørdagens værter. Derfor kommer til også til at kræve en koncentreret indsats at hægte Skovbakken af top 4 striden.

- Vi kommer igen uden de store ændringer i truppen, og det er med til at styrke os. Men det handler først og fremmest om parathed fra første fløjt. Dertil kommer disciplin, hård fight og løbevillighed. Det er nøglen, og leverer vi det, kommer det gode spil, målene og sejren også, fremhæver cheftræneren, der ikke er i tvivl om hvad den resterende del af efteråret byder på.

- Det næste par kampe bliver ekstremt vigtige. Det bliver meget spændende og vi glæder os.

Det næste vigtige kamp på programmet er som sagt Skovbakken IK og den spilles  lørdag d. 17. oktober kl. 13.00 på udebane i Skovbakken.