Facebook

Ny forstærkning til Jammerbugt FC

MarkWest.jpg
12-08-2015

Jammerbugt FC har netop som sæsonen har taget sin start sikret sig endnu en markant forstærkning. Denne gang er det defensiven som tilføres nye stærke kræfter.

Det er den erfarne og fysisk stærke midtstopper Mark Westergaard, som fremover skal bidrage til en sikker og solid bagkæde hos den blå bølge. Mark Westergaard kommer til Jammerbugt FC fra 1. Divisionsklubben Vendsyssel FF.

- Det er endnu en betydelig forstærkning for os. Mark er en meget rutineret spiller med masser af erfaring fra både Hobro IK og senest Vendsyssel FF. Han er en stærk spiller, som kan begå sig på flere pladser og som kan spille hårdt og kontant. Han er god i hovedspillet, men også med fødderne, så han vil også kunne bidrage til opspillet, hvilket bestemt ikke er uvæsentligt i forhold til den måde vi gerne vil spille fodbold på. Så vi er tilfredse og glæder os til at få kørt Mark godt ind på holdet, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard om sin seneste forstærkning, som fuldender divisionstruppen til det kommende efterår i Kanal Sport Divisionen.

Første opgave for den  nye mand i blåt kan dog blive i DBU Pokalen, hvor Jammerbugt FC onsdag aften spiller hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena – og det tilmed mod Mark Westergaard nu tidligere klub, nemlig Vendsyssel FF.

Mark Westergaard har lavet en etårig aftale med Jammerbugt FC.