Facebook

Ny holdleder til divisionstrup

Vasse.jpg
Thomas Vadskjær Hansen, ny holdleder i Jammerbugt FC.
26-01-2015

Af Thomas Jansen

I forbindelse med der blev taget hul på forberedelserne til det nye fodboldår, var der nye ansigter på træningsbanen, og det samme var tilfældet udenfor.

Her var der nemlig ny holdleder på sidelinjen, hvor Thomas Vadskjær Hansen stod klar til at give mangeårige holdleder Ib Sivesgaard en hånd med opgaverne, og det nye makkerpar er kommet godt fra start.

De to er dog heller ikke helt ukendte for hinanden, idet Thomas, bedre kendt som ”Vasse”, har spillet og hjulpet til i klubben i en årrække.

- Vi er kommet godt fra start. Ib har været holdleder i mange år, og har på kort tid allerede sat mig ind i meget. Så det skal nok blive godt. Vi arbejder godt sammen, lyder det fra den nye mand på holdet, inden Ib bekræfter med positive tilråb fra reolerne med spillernes udstyr.

Udover samarbejdet i holdleder teamet ser Thomas Vadskjær også frem til at blive en del af det øvrige setup omkring divisionstruppen.

- Jeg er meget passioneret omkring fodbold og har altid været det. Jeg glæder mig derfor også til at følge divisionsholdet på nærmeste hold, og vil bidrage med mest muligt der hvor jeg kan. Jeg har et stort kendskab til Jammerbugt FC, da jeg altid har været i klubben og det er jeg sikker på kun er en fordel, forklarer ”Vasse”, som nu, sammen med Ib, har ansvaret for at spillere og trænere har det de skal bruge samt at der er styr på andre praktiske ting omkring holdet.

- Der bolde der skal pumpes og holdkort der skal udfyldes, men mon ikke også der bliver tid til lidt sjov indimellem. Jeg tager i hvert fald mit gode humør med ind i arbejdet, forsikrer Jammerbugt FC’s nye holdleder og tilføjer slutteligt, inden træningsbanen skal klargøres;

- Jeg ser også frem til at være en del af holdet på udebane. Det er helt nyt for mig og jeg ser frem til at opleve de forskellige stadions og i det hele taget se hvordan tingene foregår på et hold i landets tredjebedste række. Det bliver en spændende sæson.

Det nye makkerpar, Ib og Vasse.