Facebook

Ny midtbanemand tilslutter sig Jammerbugt FC

d6cd13726b9ddaa8ff8199885e21d5a2.jpg
Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck ser frem til at få Claus Christiansen i sin divisionstrup.
21-12-2014

Af Thomas Jansen

Det er den kun 18-årige Claus Christiansen, som kommer til fra Hirtshals, hvor han trods sin unge alder har været fastmand på Jyllandsseriemandskabet de seneste par sæsoner.

Her har den talentfulde midtbanespiller nydt sin fodboldtilværelse, men han er nu klar til at tage næste skridt i sin udvikling. Det er spiller og ny cheftræner Bo Zinck enige om.

- Jeg kommer fra en klub med et super sammenhold, gode kammerater på og udenfor banen. Jeg har spillet fast på holdet i Jyllandsserien de sidste 2 år, og tager masser af gode oplevelser med fra Hirtshals. Jeg har kun godt at sige om klubben, og alt i alt kan jeg se tilbage på en god fodboldmæssig og social opvækst i Hirtshals, fastslår Claus Christiansen inden blikket rettes fremad.

- Jeg kommer til en ambitiøs klub. En klub der ønsker boldbesiddende fodbold og som sigter mod toppen af divisionen. Jammerbugt FC har en stærk trup med nogle gode spillere på alle positioner, så jeg er sikker på det nok skal bevæge sig i den rigtige retning. Dertil kommer jeg til at spille under Bo, hvilket passer mig rigtig fint. Det er en ambitiøs mand som ved hvad han vil og alt i alt, glæder jeg mig til at komme i gang igen. Jeg ser frem til de nye udfordringer og nye kammerater, forklarer Claus Christiansen om sine forventninger til sin nye klub, hvor han også genforenes med et velkendt ansigt.

- Claus er en alsidig og god felt-felt spiller. Han er stadig kun U19 spiller, men har allerede spilet seniorfodbold og har været blandt de bærende kræfter på et meget stærkt førstehold i Hirtshals. Vores nye assistenttræner, Frode Langagergaard, har derfor også et stort kendskab til Claus, som er en ydmyg spiller, der arbejder hårdt. Hvornår gennembruddet kommer for Claus i Jammerbugt FC er svært at sige, men jeg tror ikke det vil tage lang tid. Hirtshals har gjort et godt stykke arbejde her og Claus bliver helt sikkert spændende at følge, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck om sin nye mand i blåt. En ung mand, som griber sine nye udfordringer an med en god blanding af gåpåmod og respekt.

- Jeg bliver konkurrent til nogle gode, solide og hårdt arbejdende midtbanespillere, så det ville være optimistisk og satse højere end en plads på bænken i første omgang. Men når det så er sagt, er jeg ikke flyttet fra nogle super kammerater i Hirtshals, hvor jeg har spillet siden første fløjt, for at komme og kigge bold ude ved Bo og Frode. Jeg er klar på nye udfordringer og højere niveau, lyder det målrettet fra den nye Jammerbugt FC spiller, som har gjort sig tanker om hvordan han klarer næste skridt i sin udvikling.

- Jeg skal fokusere på mig selv, og lære de andre at kende. Jeg er lige kommet tilbage fra en skadespause på halvanden måned, så der bygges på formen her i pausen, og det tekniske med bolden, skal så justeres til det nye år. Foråret skal jeg bruge på at tilpasse mig. Det er altid svært at være den nye, og jeg skal suge erfaring fra de ældre i truppen, og bygge videre på mig selv. Hvem ved hvad der så vil ske, slutter Claus Christiansen, Jammerbugt FC’s nye unge midtbanemand.

Korte facts om Claus Christiansen
Position: Central midtbane
Fødselsdag: 19. oktober 1995
Tidligere klubber: Hirtshals boldklub
Højde: 181 cm
Vægt: 75 kg
Job/uddannelse: Last stop shop ApS.