Facebook

Ny nr. 1 klar efter sommer

JFC.jpg
18-06-2014

Af Thomas Jansen

Med Simon Enevoldsen på vej ud af Jammerbugt FC målet efter fire gode år, har Bo Zinck været på udkig efter en afløser som den blå bølges nye nummer 1.

Den mand er nu fundet, og målmanden som fremover skal agere Jammerbugt FC’s sidste skanse på grønsværen hedder således Mikkel Møller. Den blå bølges nye målvogter kommer med en fodboldfortid i Nibe BK, Aalborg Chang og senest Aalborg Freja, hvor den 29-årige har tilspillet sig en god portion erfaring.

- Mikkel er en målmand, som jeg har fulgt i lang tid og han har ligeledes været til prøvetræning hos os i vinters. Han er en keeper med erfaring, og som er god til at bruge munden. Han fylder noget både på og uden for banen, beskriver Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck om sin kommende nye målmand, der nu er klar til at tage skridtet op på et højere niveau.

- Mikkel har det der skal til for at bryde igennem på et højere niveau, og jeg glæder mig til at få ham på holdet. Jeg har en stor tro på at han kan løfte opgaven.

Det samme gør sig heldigvis gældende for Mikkel selv, som var hurtig til at beslutte sig, da mulighed for at komme til Jammerbugt FC bød sig.

- Jeg har længe gået og leget med tanken om at spille fodbold på et højere niveau, og derved få nogle nye og spændende udfordringer. Derfor tog jeg imod tilbuddet, da muligheden var der. Desuden skulle Jammerbugt FC efter sigende være en god klub at være i, begrunder Mikkel Møller for sit klubskifte til Jammerbugtens divisionshold, hvor han vil give sig fuldt ud. 

- Jeg håber på at falde hurtigt til og blive en stabil mand for holdet. Jeg vil gøre mit bedste for at være med til at få holdet til tops, fremhæver den kommende mand mellem målstolperne på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Mikkel Møller tilslutter sig sine nye holdkammerater når forberedelserne til den nye sæson påbegyndes efter sommerferien.

Facts om Jammerbugt FC’s nye mand
Navn: Mikkel Møller
Fødselsdato: 18-02-1985
Position: Målmand
Højde: 180 cm
Vægt: 85 kg
Tidligere klubber: Nibe Bk, Aalborg Chang, Aalborg Freja
Nuværende arbejde/uddannelse: Skorstensfejer hos Sunds i Nibe.