Facebook

Ny salgschef i Jammerbugt FC

JFC_Nyhedslogo.jpg
16-01-2014

I Jammerbugt FC har vi den seneste tid haft fuldt fokus på at sikre en bæredygtig handlingsplan for klubbens fremtid og har, for at sikre en fortsat eksistens, måttet reducere kraftigt i vores omkostninger i budgettet for 2014.

Med andre ord har vi været nødsaget til at skære ind til benet, og dette har blandt andet medført, at vi fremover kun kan have én person ansat i Jammerbugt FC administrationen i form af en salgschef.
 
Vi er i denne sammenhæng glade for at kunne orientere jer om, at vi pr. 1. februar 2014 har ansat Peter Tranberg i denne nyoprettede stilling som salgschef i Jammerbugt FC.

Det sportslige ansvar vil som følge heraf fremover blive varetaget af vores cheftræner Bo Zinck i tæt samarbejde med bestyrelsen for Jammerbugt FC. Ligeledes betyder disse omstruktureringer og nedskæringer at vi med beklagelse er nødsaget til at tage afsked med vores kommunikationsmedarbejder, Thomas Jansen, idet denne stilling nu desværre må nedlægges.

Vores nye salgschefs opgaver bliver dermed udelukkende at stå for salg af sponsorater samt varetage den daglige kontakt til sponsorer og andre samarbejdspartnere.

Peter Tranberg, der kommer med mange års erfaring fra salgsbranchen, er ikke helt ny i Jammerbugt FC sammenhæng, idet Peter gennem mange år var anfører på vores divisionshold indtil fodboldkarrieren blev indstillet tilbage i 2012. Udover sin salgserfaring har Peter således et indgående kendskab til Jammerbugt FC og lokalområdet, hvilket har været centralt i ansættelsen af Peter som vores nye salgschef.

Vi håber I vil tage godt imod Peter, der som nævnt tiltræder d. 1. februar.

Spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende ovenstående kan rettes til bestyrelsesformand for Jammerbugt FC, Jesper Rom Knudsen. Kontaktoplysninger kan findes her.