Facebook

Ny sejr og flere mål til Jammerbugt FC

BuffiModOdder.jpg
01-08-2015

Jammerbugt FC kunne lørdag glæde sig over endnu en komfortabel sejr. 4-1 lød slutresultatet således i forberedelsernes sidste træningskamp.

Det var Lindholm IF som testede formen af sammen med Jammerbugt FC og på hjemmebane kunne de blåblusede trække sig sejrrigt ud af dysten. Ved pausen stod det ellers fortsat 0-0 trods spilovertag til Jammerbugt FC. Målene fløj dog ikke ind som det var tilfældet senest mod AaB. Til gengæld kom der hul på bylden i 2. halvleg. Her nettede Jammerbugt FC fire gange inden gæsternes fik pyntet på slutstillingen til resultatet 4-1. Jammerbugt FC’s mål blev sendt ind af prøvespilleren Christian Høgh, Christoffer Hansen og endelig Kasper Sørensen med to scoringer.

Dermed markerede kampen en fornuftig afslutning på forberedelserne for Jammerbugt FC, som nu går ind til sidste træningsuge inden det går løs.

- I de første 45 minutter fungerer rigtig mange ting, men vi mangler tempo og skarphed i det vi laver. Det kan muligvis skyldes lidt tunge ben oven på et par hårde træningsuger, hvor der også har været flere træningskampe, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard umiddelbart efter kampen, hvor der godt kunne have været et par Jammerbugt kasser at gå til pause på.

- Vi skifter lidt ud i pausen og får rettet nogle ting til, og så kommer den fart og den skarphed vi manglede i 1. halvleg.  Vi scorer så også fire mål forholdsvis hurtigt efter pausen og lukker kampen sikkert ned, lyder analysen fra Frode Langagergaard, som nu kan se frem til en mere almindelig træningsuge inden Aarhus Fremad venter i sæsonpremieren.

- Det bliver godt at få en helt almindelig træningsuge nu, hvor vi kan koncentrere os fuldt ud om sæsonens første kamp. Så skulle vi gerne have friske ben og være toptunet til det går løs fredag. Vi glæder os meget, understreger Frode Langagergaard.

Jammerbugt FC tager hul på sæsonen på hjemmebare fredag aften d. 7. august kl. 19.00.