Facebook

Ny sejr sender U19 mod toppen

b308847c9226e32de87e430ed5ef3699.JPG
04-05-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC U19 har håndteret de nye og større udfordringer med sin indtræden i U19 2. division på fornem vis.

Den flotte forårsstart blev således fulgt op af endnu en sejr i weekenden, denne gang mod LKB/Gistrup, som blev slået 1-0. Et resultat som fortæller historien om en lige kamp, og det var det da også, selvom Jammerbugt FC havde chancerne til mere end et mål mere. Det blev dog ved den ene scoring, som faldt i kampens første 45 minutter på et straffespark fra Mads Larsens fod. Selvom kampen aldrig blev lukket ned med en scoring til 2-0, så holdte de unge Jammerbugt FC talenter føringen hjem alligevel.

- Spillemæssigt var det en lige kamp, men vi har chancerne, kæmpe chancer, til at kunne vinde med både tre og fire mål, fortæller Jammerbugt FC U19 træner Tommy Pedersen, som glæder sig over sejren og sæsonen indtil nu i det hele taget.

- Det var en vigtig sejr og nu ser det faktisk rigtig fint ud. Vi er klar til at tage til Skive i næste runde og forhåbentlig cementere vores placering i rækkens top. Men det bliver formentlig en kamp lidt i samme stil som den vi spiller mod LKB/Gistrup. En lige kamp. Skive har haft lidt svingene resultater, men er gode på hjemmebane. Det bliver en svær kamp, men vi går efter alle tre point igen, understreger Tommy Pedersen.

Jammerbugt FC U19, som tager til Skive allerede tirsdag d. 5. maj, ligger lige nu nummer to, tre point efter førerholdet Hobro IK, som dog har spillet en kamp mere. En sejr i Skive tirsdag aften, kan dermed sende Jammerbugt FC op på siden af Hobro. Kampen mod Skive sættes i gang kl. 19.00