Facebook

Ny sejr til Blokhus FC U19

Kristian_Vestergaard_Nielsen.jpg
26-09-2011

Af Thomas Jansen

Søndag spillede Blokhus FC U19 hjemme mod Hjørring og her sejrede det unge mandskab med hele 5-1…

Forud for kampen mod Hjørring kunne U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen melde om en god trænings uge, hvor de fleste af spillerne havde deltaget og trænet godt. Altså gode forberedelser til kampen mod Hjørring, der er ét af de to hold Blokhus FC U19 har tabt til indtil videre denne sæson. Det var derfor en yderst vigtig kamp at vinde, dels for at hænge på i toppen af rækken, og dels for at revanchere et nederlag til lokalrivalerne. Det lykkedes – trods startvanskeligheder.

- Kampen starter skidt for os og efter blot to minutters spil tager en HI spiller chancen fra kanten af feltet. Bolden går via den ene stolpe i mål. Så var den kamp i gang, beretter Kristian Vestergaard Nielsen om en skidt start på en kamp, hvor Blokhus FC efter en sløj lille halv time i den grad formåede at komme stærkt tilbage.

- Vi stresser meget med bolden de første 20-25 minutter af kampen og har meget svært ved at ramme en medspiller. Efter to tidlige udskiftninger begynder der at blive styr på spillet, og vi bliver mere og mere spilstyrende. Efter 32 minutters spil udligner vi til 1-1 og fem minutter efter kommer vi foran 2-1. Herefter har vi stort set styr på kampen og med lidt mere koldblodighed og skarphed var sejren blevet endnu større, fortæller U19 træneren.

Blokhus FC U19 kan nu se frem til endnu en hjemmekamp i U19M rækken lørdag d. 1. oktober kl. 15.00, hvor det suveræne tophold AaB kommer på besøg. Til denne topkamp bliver der brug for stor opbakning, så vi håber mange vil tage turen til Jetsmarks IF’s anlæg og bakke Blokhus FC’s unge spillere op.

Kampens målscorere:
Chr. Poulsen, Mads Rosengren, Thomas Kok, Chr. Guldager og Thomas Albæk.

Truppen til Hjørring IF kampen:
Christoffer Sand, Jonas KC, Jacob V. Nielsen, Mads Rosengren, Aske McKernan, Thomas Albæk, Thomas Kok, Simon Blond, Chr. Guldager, Chr. Poulsen, Simon Kiilerich, Peter Eriksen og Kenneth Møller.