Facebook

Ny struktur og kampprogram med masser af udfordringer

1a2aff09b05e228f1ce4194b96700eb0.jpg
14-07-2015

I kommende sæson tages der hul på den nye turneringsstruktur i 2. Division og det giver nogle andre forhold og et andet forløb end det vi kender.

DBU har fundet fordelingen af hold i puljerne, som nu går fra to, en øst og en vest kreds, til tre puljer af otte hold.

- Der er ingen tvivl om at det bliver en stærkere 2. Division i næste sæson. Det er stærke hold og vi skal virkelig være klar hvis vi vil med i top fire, fortæller Frode Langagergaard idet han ser frem mod den nye 2. divisionsstruktur som folder sig ud i næste sæson. Her bliver netop en top fire placering meget mere afgørende end tidligere.

De fire øverst placerede hold når efterårssæsonen er spillet til ende kommer nemlig til at indgå i et oprykningsspil i foråret med andre top fire hold. Efterårstabellens nederste fire hold, skal på samme vis bruge foråret på at spille sig ud af en nedrykning.

- Det bliver noget helt andet og der bliver flere kampe af stor betydning. Den første del af sæsonen skal vi op imod hold vi kender, mens det i anden del, alt efter hvordan vi klarer os, bliver flere nye hold, siger Langagergaard, som ser frem til lidt nye udfordringer.

- Det bliver spændende at se og prøve lidt nyt. Jeg tror også at 2. Division trænger til at blive udviklet og udfordret lidt. Vi ser helt sikkert frem til det i hvert fald.

De hold Jammerbugt FC kan se frem til at møde i første omgang er Brabrand, Kolding IF,  Middelfart, Odder, Skovbakken, Thisted FC og Aarhus Fremad. Sidstnævnte bliver første modstander og det bliver hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena. Sæsonpremieren er planlagt til fredag d. 7. august kl. 19.00.

Endnu et hold Jammerbugt FC for fornøjelsen af i den nye sæson er Vendsyssel FF, som er blevet udtrukket med Jammerbugt FC i den danske pokalturnerings 1. runde. Kampen er planlagt til onsdag d. 12. august kl. 18.30, også på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Der lægges med andre ord hårdt ud med to spændende kampe på hjemmebane – og vi glæder os!

Du kan se Jammerbugt FC’s forårs kampprogram på jammerbugtfc.dk – klik her.

Ønsker du at se sammensætningen af de øvrige puljer, kan disse findes på DBU’s hjemmeside sammen med oversigten over DBU Pokalen.