Facebook

Ny talentkoordinator godt igang

Samarbejdsklubber med trøjer - WEB.jpg
15-08-2010

Af Thomas Jansen

Bøje Holmsgaard Lundtoft var sammen med tidligere talentchef i Blokhus FC, Henning Pedersen, en del af teamet, som fik søsat det nye talentsamarbejdsprojekt. Nu ser Bøje frem til at videreføre det arbejde der allerede er lavet.

- Jeg blev beæret over, at Henning Pedersen (tidligere talentchef) og Ole Nielsen (tidligere sportsdirektør) begge ønskede, at jeg skulle tilbydes jobbet som talentkoordinator i Blokhus FC herfra sommeren af, lyder det fra den nye talentkoordinator, som fortsætter;

-  Jeg har godt nok på nærmeste hold fulgt og hjulpet processen omkring tilblivelsen af det nye bredtfavnende overbygningssamarbejde indenfor ungdomsårgangene U17 og U19 mellem 12 klubber i og omkring Jammerbugten samt selvfølgelig Blokhus FC - men at jeg i dag skal være en af frontløberne for projektet, har slet ikke været i mine tanker eller intentioner, da jeg for godt et års tid siden sagde ja til at hjælpe projektet i gang.

Selvom den nye talentkoordinator ikke havde denne nye udfordring i tankerne tidligere, er der ingen tvivl om glæden ved og motivationen for nu at skulle videreføre projektet er i top.

-  Jeg går ydmygt ind til opgaven, da jeg er meget bevidst om, at det er en meget udfordrende opgave at få 12 klubber til at samarbejde på tværs og i fællesskab omkring dette projekt. Jeg synes dog, at vi har fået startet projektet fornuftigt op - samtidigt med at vi har fået et godt fælles fodslaw omkring selve indholdet af samarbejdsaftalen. Alle klubber kan gå ind for ideen og tankerne bag projektet - så nu er det bare op til tiden at vise, hvor stærkt og stort samarbejdet kan vokse sig, fortæller Bøje Holmsgaard Lundtoft, som også har fået et tæt samarbejde med ungdomstrænerne i Blokhus FC.

- Jeg glæder mig enormt meget til at hjælpe ungdommen på vej i Blokhus FC - og trods det at jeg ikke har haft megen med den primære aldersgruppe at gøre, så mener jeg dog, at jeg på det administrative og organisatoriske niveau er godt klædt på, da jeg har erfaring fra flere forskellige hverv indenfor såvel det frivillige foreningsliv som lokalpolitik. Det konkrete arbejde med de unge mennesker vil jeg trygt overlade til de udmærkede og dygtige trænere Bo Zinck (U19- og U21-træner) og Mikael Larsen (U17-træner), som jeg virkeligt forventer kan løfte udviklingen af de unge mennesker.

Det er et stærkt team, der nu er samlet omkring dette talentprojekt og herfra handler det om den videre udvikling heraf.

- Som ny i jobbet er jeg godt klar over, at mange ting ikke bare kører pr. automatik - og det vil selvfølgelig tage noget tid, inden disse ting kan indarbejdes på rygraden, men jeg føler, at alle har taget i godt imod mig - og at de ønsker at hjælpe mig bedst muligt i gang i jobbet... Så tak for det, slutter Bøje Holmsgaard Lundtoft, som er i fuld gang med sine nye udfordringer og håber det gode samarbejde vil fortsætte fremadrettet.