Facebook

Ny topkamp på Sparekassen Vendsyssel Arena

59b472fa7d300bb0ac793511b7cd7ea7.jpg
15-09-2017

Af Thomas Jansen

Fra et Aarhus hold til et andet. Sidste weekend sendte Jammerbugt FC sig selv op i toppen af rækken med en hjemmesejr over VSK Aarhus, og i denne weekend gælder det så om at forsvare førstepladsen mod Aarhus Fremad, også på hjemmebane.

Der er med andre ord en spændende og intens fodboldkamp i vente lørdag eftermiddag, og efter sejren over sidste weekends gæster, ser Jammerbugt FC lejren frem til endnu engang at skulle kæmpe om tre point på eget græs.

- Sejren over VSK Aarhus var en vigtig og dejlig sejr for os. Den var vigtig i forhold til at målet om oprykningsspil, så det var tre point, der lunede. Derudover kunne vi glæde os over en rigtig god indsats, især i 1. halvleg, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck forud for mødet med endnu et Aarhus mandskab.

Denne gang er der dog tale om et decideret topopgør og Aarhus Fremad, der kun er et point efter Jammerbugt FC i tabellen, kommer til Nordjylland som ubesejret. Ærmerne skal med andre ord smøges op, hvis der skal yderligere tre point til de blåblusede i en dyst, der historisk set ofte er jævnbyrdig.

- Aarhus Fremad er et meget stærkt hold. Et hold med rutine og dygtige spillere, der formår at spille en god gang fodbold. Aarhus Fremad har været i oprykningsspillet de seneste to sæsoner, og det fortæller, at vi skal op i mod et hold med kvalitet og kontinuitet, understreger Bo Zinck, som har en sund respekt for weekendens modstander.

- De har til sæsonen fået nyt trænerteam og der er grund til at rose teamet for at have fået implementeret ny spillespil så godt, som det virker til de har. Så vi har uden tvivl stor respekt for Aarhus Fremad. Vi er klar over, at det bliver en svær kamp, men samtidig går vi som altid på banen velvidende, at vi selv er stærke på hjemmebane. Det skal vi også være lørdag. Vi vil blive målt og vejet mod et af rækkens bedste hold, og sådan en udfordring ser vi altid frem til, fremhæver cheftræneren fast i stemmen og som altid meget målrettet. Netop denne konstante målrettede indsats fra både trænerteam og spillertrup gør, at holdet siden sæsonstarten har flyttet sig positivt på flere parametre, og deraf også op i tabellen.

- Vi bygger på som ugerne går, både til træning og i kamp. Vi bliver bedre og bedre defensivt samt farligere og farligere offensivt. Der er meget nyt, vi arbejder med, men spillerne tager godt imod det og er meget villige til at flytte sig – og så har resultaterne ikke mindst været med os. Så jeg synes, det ser godt ud. En sejr lørdag vil være fantastisk, mens begge hold kan leve med en uafgjort. Nederlag er aldrig acceptabelt, men uanset hvad, så vil vi efter i dag kunne se tilbage på en godkendt første halvdel af efteråret, forklarer Bo Zinck, inden han slutteligt understreger;

- Vær dog ikke i tvivl. Vi går som altid hundrede procent efter sejren – og vinderen af lørdagens kamp vil være godt på vej mod oprykningsspillet.

Før kampen har begge hold slået et hul til rækkens femte plads og dermed kan de tre point, hvis alt går vel, også få værdi efter vinterpausen. Meget er med andre ord på spil og en vaskeægte topkamp er i vente.

Der er vel egentlig ikke nogen rigtig god grund til ikke at komme på stadion lørdag d. 16. september. Her vil rammerne på vanlig vis byde på noget for både store og små. Så tag familien med på stadion til en hyggelig eftermiddag med divisionsbold i topklasse!

Vi ses på stadion, hvor der på ny vil være fri entre. Denne gang grundet dagens kampsponsor, Mesterslagteren Saltum. Kick off er kl. 15.00.