Facebook

Ny tur til Sjælland, ny chance

017_kopi.JPG
20-05-2016

Af Thomas Jansen

Det startede forrygende og sluttede forfærdeligt i sidste runde, da det blev et nederlag ude mod Holbæk. Denne weekend går turen på ny til Sjælland, og her skulle det gerne blive mere fornøjeligt.

I hvert fald er en sejr efterhånden tiltrængt. Nedrykningsstregen er stadig i syne. Der er luft, men ikke nok til at ånde lettet op. Der skal i stedet tages en dyb indånding og så skal ærmerne ellers smøges op. Lørdag gælder det rækkens såkaldte bundprop, B 1908, som har haft en mildt sagt svært forår. Ni nederlag i elleve kampe har isoleret holdet fra Amager i bunden af 2. division, men det betyder ikke at der venter nogen nem kamp på Sundby Idrætspark.

- Det er først og fremmest en kamp, hvor vi skal rejse os som hold efter en hård mental tur til Holbæk i mandags. Vi har fået evalueret godt på de gode og mindre gode aspekter fra sidste kamp, hvor ingen var tilfredse med udfaldet, men hvor vi – i starten af kampen – også viste en fantastisk omgang bold og attitude, fortæller Martin Pedersen, Jammerbugt FC’s cheftræner, som gerne vil se en stabil indsats hele kampen igennem.

- Det er præcis den attitude, vi som hold skal stræbe mod at vise i 90 minutter, understreger energiske Martin P bestemt og tilføjer lige så sikkert; I hver eneste kamp.

Lørdag må han og de blåblusede, skønt bolden ruller på udebane, påtage sig favoritværdigheden. Det har Martin Pedersen ingen problemer med, men han advarer om at der også lørdag skal arbejdes hårdt for at have chancen for at hive sejren og de tre point i land.

- Kampen mod B1908 er en kamp, alle forventer, vi vinder. 08'erne har et ungt energisk hold, som kan volde alle problemer, men jeg medgiver, at vi er favoritter. Vi går ydmygt ind til kampen og drengene virker meget opsatte på at give den gas og hive 3 point med til Jammerbugt, forsikrer Martin og runder af.

- Der er ingen lette kampe i 2. division. Har man ikke den rette indstilling og tilgang til kampene, så får man ikke noget med hjem. Sådan er det bare. Og sådan er det lørdag. Det er op til os selv!

Hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena i starten af april, blev opgaven løst med en 3-0 sejr. Nu gælder det fremmed græs, men målet er det samme. 3 point.

Opgøret mellem Jammerbugt FC og B1908 sættes i gang lørdag d. 21. maj kl. 15.00.