Facebook

Ny U19 træner vil bygge videre på succes

KristianVestergaardNielsen.jpg
08-08-2015

Med ny mand ved roret er U19 klar til at tage hul på en ny sæson, hvor der skal bygges videre på et succesrigt forår.

Helt ny han dog ikke, Jammerbugt FC’s U19 træner. Kristian Vestergaard Nielsen træder således ikke ind på klubbens træningsbaner for første gang. Han kommer ganske vist til fra en stilling som U19 træner i 1. Divisionsklubben Vendsyssel FF, men der før var Kristian også talenttræner i den blå lejr, og nu vender han tilbage. Et glædeligt gensyn for både klub og Kristian.

- Jeg har glædet mig til at komme tilbage til klubben og være en del af det nye set up. Jeg var rigtig glad for min tid i Blokhus FC regi, og var hurtig til at takke ja, da Frode kontaktede mig, lyder det fra Kristian Vestergaard Nielsen, som er tilbage på fodboldbanerne han kender så godt.

Det sidste halve år har imidlertid budt på en pause fra trænergerningen, men ikke fra fodbolden, og nu er Kristian klar til at tage fat igen.

- Siden sidst jeg var her sidst, har jeg været U19 træner i Vendsyssel FF. Siden nytår har jeg dog ikke trænet, men har til gengæld været rundt på forskellige stadions for at se noget fodbold, smiler den tilbagevendte talenttræner, som er glad for det han har set – ikke mindst efter han igen er trådt ind af dørene til Jammerbugt FC’s talentafdeling.

- Jeg overtager et hold, som vandt U19 rækken i 2. division, så det er nogle dygtige spillere der ved hvad det drejer sig om. Jeg mødte de fleste spillere i uge 30, hvor vi deltog med et hold til Danacup. Her fik jeg et positivt indtryk af spillerne og spillet. Siden har vi trænet godt, lært hinanden at kende og senest fået de sidste ting på plads inden det går løs om point lørdag, forklarer Kristian forud for sæsonpremieren, som vel ikke kan blive mere spændende. Her venter nemlig Hjørrings U19 talenter, som Kristian også kender så godt.

- Jeg er fortrøstningsfuld inden sæsonstarten, som jo er ude mod min gamle klub, så det bliver på alle måder en spændende kamp, og vi glæder os alle sammen.

Første mål er tre point i premierekampen, men på den lange bane handler det om at blande sig i toppen af rækken. Det er ambitionen og den skal der arbejdes målrettet på at indfri.

- Mine forventninger til efteråret er, at vi fortsætter hvor vi slap og gerne bygger på træningskulturen, som er omkring holdet. Vi skal helst lande i en top 4, som giver adgang til 2. division efter nytår, understreger Kristian Vestergaard Nielsen, som udover Vendsyssel FF, i denne sæson, skal sende sit talentfulde mandskab i kamp mod Skive IK, LKB Gistrup, Frederikshavn FI, AaB, Vejgaard B og Nykøbing Mors.

Jammerbugt FC spiller sæsonpremiere lørdag d. 8. august kl. 14.00 på udebane i Hjørring.