Bemærk venligst, at hjemmekampen mod Middelfart Boldklub lørdag d. 24. marts er flyttet til kunstgræsbanen ved Ingstrup Efterskole, da banen på Sparekassen Vendssyssel Arena ikke er blevet klar efter frostvejret.

 

Der er kick off kl. 15.00 og på vanlig vis med gratis entre.

Facebook

Ny venstre back til Blokhus FC

Blokhus Logo til web 3D.jpg
29-06-2009

”Vi har flere gange tidligere forsøgt, at få Kasper til klubben, så det er dejligt, at det nu lykkedes. Kasper er en rigtig fighter, som altid giver sig 100%”, fortæller direktør i Blokhus FC Ole Nielsen.

Kasper, der i den forgangne sæson har været fast mand på FC Hjørrings 2. divisionshold, har bopæl i Aalborg og er godt skolet gennem flere år på AaB’s junior- og ynglingeliga, men også 2. Division inden skiftet til FC Hjørring.

Ole Nielsen tilføjer; ”Kasper har selv ønsket at komme til en klub, der kontinuerligt spiller med i toppen. Det er endnu et led i vores øgede fokus på talentudvikling. I sidste uge lavede vi aftaler med Simon Rosenqvist og Andreas Damgaard Jensen, der begge er på alder med Kasper. Det er tre unge og rigtig spændende talenter, der nu starter i Blokhus FC”.

Simon Rosenqvist og Andreas Damgaard Jensen er begge fra 1989, mens Kasper Stiller er fra 1988.