Facebook

Nye offensive kvaliteter til Jammerbugt FC

bold.jpg
23-06-2014

Af Thomas Jansen

Som tidligere skrevet her på jammerbugtfc.dk har divisionsmandskabet allerede størstedelen af truppen på plads til den nye sæson.

En af de nye kræfter i denne sammenhæng er 22-årige Søren Lynge Svendsen, som ikke mindst skal bidrage til spillet fremad banen. Den unge spiller, der kommer til Jammerbugten fra Vejgaard Boldklub, kan nemlig dække flere af de offensive positioner.

- Søren er meget interessant, og bliver en spiller vi kan glæde os til at se i den blå trøje. Han er lynhurtig, har god teknik og et godt overblik, ligesom han er god for både mål og assists, forklarer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck om sin nye offensiv spiller, der kan byde ind med noget nyt i spillertruppen.

- Søren kan byde ind med noget nyt og anderledes, og giver os derfor mulighed for variation i vores spil, som får ekstra dimensioner. Det tegner til at blive rigtig spændende, forudser Zinck, som tilføjer at den snart tidligere Vejgaard spiller nu skal bygge på det eksisterende fundament.

- Søren er stadig ung, men har alligevel en god portion erfaring som seniorspiller. Der er noget at bygge videre på og det bliver spændende at følge udviklingen når vi går i gang igen efter sommer.

Netop udvikling er et af nøgleordene for Søren Lynge Svendsen når han til den nye sæson trækker den blå trøje over hovedet.

- Mit valg af Jammerbugt FC hænger sammen med, at jeg føler, at jeg her kan indgå i et miljø, hvor jeg har gode muligheder for at udvikle mig. Jeg kommer til en klub, som spiller på et højere niveau, hvilket vil give mig nye og større udfordringer end hidtil. Derudover spiller Jammerbugt FC attraktiv fodbold, hvilket jeg ser frem til at blive en del af, lyder det fra den kommende Jammerbugt FC spiller, som er meget bevidst om hvad han forventer af sin nye udfordring efter sommerferien.

- Jeg forventer, at der vil komme en tilvænningsperiode, hvor jeg skal finde mig tilpas i de nye omgivelser. Herefter er mit primære mål at blive en fast del af start 11´eren og gøre mit til, at Jammerbugt FC indfrier forventningerne om at spille med i toppen af 2. division.

Søren Lynge Svendsen tager hul på sine udfordringer, når han sammen med sine nye holdkammerater tager hul på forberedelserne til den nye sæson efter sommerferien.

Facts om Jammerbugt FC’s nye offensive mand:
Navn: Søren Lynge Svendsen
Fødselsdato: 09.11.1991 
Position: Kant / Offensiv midtbane / Angriber 
Højde: 182 cm
Vægt: 76 kg
Tidligere klubber: Vildbjerg, Holstebro, Tjørring, Vejgaard
Nuværende arbejde/uddannelse: Idrætsstuderende på Aalborg Universitet