Facebook

Nye tre point skal hentes i land

9a59d68b635cf9eed870fb48dac42c14.jpg
03-05-2013

Af Thomas Jansen

Endnu en dag, endnu en kamp. Sådan er det efterhånden for divisionsmandskabet, hvor et travlt program kræver sine kræfter.

I onsdags lykkedes det at hente alle tre point i hjemmekampen mod Ringkøbing, og allerede lørdag gælder det så Boldklubben Søllerød-Vedbæk, som er de næste til at gæste Jammerbugten.

- Nu begynder fysikken og det mentale at spille ind i det tætte program, og det bliver spændende at se lørdag hvem der er stærkest og evner at ”æde sig selv” når kræfterne begynder at slippe op, lyder det fra cheftræner Bo Zinck forud for den kommende kamp. En kamp som kommer til at kræve hårdt arbejde hvis den tredje sejr i træk skal hentes hus.

- Fælles for de to mandskaber på banen i dag er, at det er to hold som lige nu er formstærke og har selvtillid efter de seneste resultater. Søllerød-Vedbæk er et af de bedst spillende hold i 2. division vest efter min mening. De er dygtige til at fastholde boldbesiddelse, og det kommer til at kræve hårdt arbejde at hente sejren i dag, understreger cheftræneren, som trods respekten for sin kommende modstander, har en stærk tro at muligheden for et hattrick af sejre er til stede.

- Med det tryk vi ved vi kan lægge på vores modstander, skal vi vinde lørdag, og vi vil gå super hårdt efter den tredje sejr på stribe. Lykkes det, så spiller vi altså med i den helt sjove ende af tabellen, fremhæver Zinck.

Lige nu hedder det en fjerdeplads for de blåblusede nordjydere, mens sjællænderne er placeret som nummer tolv i tabellen. Senest sejrede BSV på udebane i Varde, mens kampen derfør endte med en uafgjort 1-1 hjemme mod Næsby.

Nu gælder det så kampen lørdag d. 4. maj kl. 15.00, hvor de to formstærke mandskaber mødes i en spændende kamp. Vi ses på stadion når den blå bølge ruller!