Facebook

Nye tre point til U19

f80562e6e83fe51240e7d130d49c0762.jpg
21-04-2016

Af Thomas Jansen

Det går godt for de unge U19 talenter hos Jammerbugt FC. I seneste runde blev det til endnu en sejr og de unge spillere topper nu rækken.

Det gør de side om side med Vejgaard B, der er det eneste hold, som indtil nu har forhindret Jammerbugt FC i at tage alle tre point dette forår. Fire sejre og en uafgjort er det blevet til indtil videre. Seneste sejr kom i udekampen mod Frederikshavn.

- Sidst vi var på besøg i Frederikshavn, havde vi store problemer med at få alle tre point med hjem. Så vi var klar over, at der skulle arbejdes for en sejr, fortæller Christian Vestergaard Nielsen, som blev bekræftet i den forudsigelse.

- 1 .halvleg byder på et par løse chancer til Frederikshavn, hvor de scorer på den sidste lige før pausen. De øvrige chancer tager Simon sig solidt af inde i målet. Selv formår vi ikke at få bolden ind over stregen, selvom vi nok burde have scoret 2-3 mål i første halvleg, genkalder U19 træneren og fortsætter;

- I 2. halvleg parkerer Frederikshavn virkelig bussen og forsøger at stå lavt og kompakt, og de lever på at få en omstilling eller en dødbold. Men heldigvis går det anderledes og de sidste 30 minutter kører vi dem over og bør vel vinde med 4-5 mål.

Det hele endte, da der endelig kom hul på målbylden, med en 3-1 sejr til de blåblusede. Først sparker Christian Jørgensen den i kassen langt udefra, et fantastisk mål af venstre backen. Kort efter er Kasper Vingå på spil og han driver gæk med FFI's venstre back inden han sætter ham flot på baglinien og slår en hård flad bold ind ved forreste stolpe. Her dukker Simon Knudsen op og scorer til 2-1.

Kort efter er Christian Jørgensen igen på spil i Jammerbugts venstre side og han spiller en et-to med Anton Langagergaard på kanten af feltet, og tager et træk ind i feltet og bliver fældet. Thomas Gasberg omsætter sikkert straffesparket til slutresultatet 3-1.

- Det var en god dag på kontoret, hvor vi på ingen måde går i panik, men holder os til konceptet og tror på egne evner. Dette giver pote de sidste 40 minutter af kampen, og der blev større og større forskel på de to hold jo længere kampen skred frem. Så fuld fortjent at vi sikrer os de tre point, runder en forståeligt tilfreds U19 træner af inden næste opgave kalder.

Det er hjemme mandag d. 25. april kl. 18.30; hvor Brønderslev If kommer på besøg.

Målscorer: Christian Jørgensen, Simon Knudsen og Thomas Gasberg.

Flg. var udtaget til kampen:

Simon Sørensen, Ehab El-Sayed, Magnus Dissing, Robert Schultz, Chr. Jørgensen, Kasper Vingå, Rune Larsen, Thomas Gasberg, Anton Langagergaard, Kasper Skov, Simon Knudsen, Thomas Vangsted og kristian Jensen.