Facebook

Nyt bekendtskab på weekendbesøg

Zinck.jpg
22-08-2014

Af Thomas Jansen 

Lørdag d. 23. august kl. 15.00 løber Jammerbugt FC på ny ind på Sparekassen Vendsyssel Arena, og denne gang er det sammen med Kolding IF.

Kolding IF er nemlig lørdagens modstandere og de er et nyt bekendtskab for Jammerbugt FC, som dog ikke er helt på bar bund med hensyn til hvad der kan forventes af tredje rundes modstander.

- Kolding IF er et stærkt mandskab, og er et af de stærkeste oprykkerhold i rigtig rigtig mange år. Det er et hold som vil komme til at blande sig i toppen af rækken. Kolding IF har masser af kvalitet og har 6-7 mand med 1. Divisionserfaring, mens den resterende del primært udgøres af en række unge dygtige talenter, som er godt sammenspillet. Det er et hold som gerne vil spille fodbold og det bliver en spændende kamp, men også en af de hårde i denne sæson, forsikrer Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som ser frem til at møde Kolding mandskabet for første gang

- Kolding IF er et nyt bekendtskab, og derfor glæder jeg mig også ekstra meget til lørdagens møde.

Jammerbugt FC er kommet godt i gang med sæsonen og ikke mindst seneste kamp, på udebane i Middelfart, vidner om at de blåblusede rummer masser af kvalitet denne sæson. 6-0 lød slutresultatet i sejren i sæsonens 2. runde, og det er noget som gør godt for selvtilliden.

- Lørdag gælder det sæsonens anden hjemmekamp, og jeg synes vi med ro i sindet, kan sige, at vi er kommet godt i gang. Vi er sammenspillet, vi er i god form og vi skaber mange chancer i vores kampe. Vores offensiv er virkelig i hopla, og vi har rigtigt dygtige spillere både inde på banen og ude på bænken. Vi er kort og godt et hold med selvtillid, forklarer Bo Zinck, som dog samtidig minder om, at den eneste vej frem fortsat er hårdt arbejde.

- Vi har trods selvtilliden fortsat begge ben solidt plantet på jorden. Vi ved at alle kampe, og det er altså alle uden undtagelse, bliver svære i denne 2. Division. Det gælder i høj grad også Kolding IF. Men selvom konkurrencen i rækken er hård, så mener jeg, at vi i år har mange strenge at spille på, og det er en væsentlig styrke at have med. Intet kommer dog af sig selv og vi skal være der hver gang hvis vi vil have point. Det gælder også lørdag. Vi har respekt for Kolding IF, men vi er på hjemmebane, og her går vi efter sejren hver gang, slutter cheftræneren, som indtil videre kan glæde sig over fire point denne sæson, men Kolding IF har hentet et enkelt i sæsonens første to kampe.

Hvem der kan tilføje flere point til kontoen vil vise sig lørdag d. 23. august når Jammerbugt FC tager imod Kolding IF kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Vi vil i den sammen opfordrer til at varme op med en anden god fodboldkamp i form af Jammerbugt FC U19, som kl. 13.00 tager imod Frederikshavn fI, også på hjemmebane.

Vi ses på stadion!