Facebook

Nyt bekendtskab venter Jammerbugt FC i Kastrup

AndersRosengrenn.jpg
28-03-2016

Af Thomas Jansen

Selvom sæsonforberedelserne er ovre, så er det bestemt ikke slut med at tilbagelægge kilometer efter kilometer. Nu er løbeturene blot afløst at køreture.

Denne gang går turen til Sjælland og AB Tårnby, en af flere længere ture til nye destinationer. Det giver friske input og nye udfordringer. Spændende for spillerne ifølge Jammerbugt FC’s Anders Rosengren Jensen.

- Den nye struktur giver os mulighed for at stifte bekendtskab med nye modstandere, hvilket altid er en udfordring. Vores viden om de sjællandske hold er naturligvis mindre end om de jyske, så det er vigtigt at vi forbliver fokuserede på vores eget spil. Vi har en stærk trup, og spiller vi op til vores bedste, kan vi slå alle hold i puljen. Personligt synes jeg, at det er spændende at møde nye hold, selvom busturerne er lidt længere, forklarer Jammerbugts unge midtbanemand, som netop er hjemvendt fra en lidt mere velkendt tur til Næsby, hvor der blev hentet point med hjem.

- Det var en tæt kamp med mange dueller, hvor jeg synes, at vi tager godt fra og til tider formår at få bolden på græsset og spille god fodbold, hvilket også resulterede i vores mål. Jeg synes, at vi var bedst i første halvleg, hvor vi havde flere gode muligheder for at score igen, mens anden halvleg var mere jævnbyrdig. Alt i alt en god holdindsats, hvor vi fighter og løber mange meter for hinanden på en svær udebane, genkalder Anders Rosengren, som ikke kun fik point med hjem fra Fyn. Han fik sig også en karantæne og derfor må han se til fra sidelinjen når det går løs i Kastrup mod AB Tårnby. Den unge spiller tror imidlertid på holdkammeraterne kan klare ærterne og tage point med hjem på ny.

- Jeg håber, at vi kan sætte tre point på kontoen efter kampen. Jeg har ingen tidligere erfaringer med AB Tårnby, og i det hele taget sjællandske hold, men hvis vi kan fortsætte spillet fra i torsdags mod Næsby, er jeg sikker på, at vi kan få det resultat vi ønsker, understreger Anders Rosengren Jensen.

AB Tårnby er kun et point efter Jammerbugt FC i tabellen, men har fortsat sit første forårspoint til gode. I de to første runder er det således blevet til 0-3 mod Dalum IF og 0-2 mod Odder for holdet der rykkede op i 2. Division i sommers. Den sjællandske klub har hjemme på Tårnby Stadion i Kastrup og her skal slaget slås. Det første møde mellem Jammerbugt FC og AB Tårnby sparkes i gang mandag d. 28. marts kl. 15.00.