Facebook

Nyt fra divisionstruppen

Stadion med sne 1.jpg
12-01-2010

 

Af Thomas Jansen

Forberedelserne til forårssæsonen er i gang og som oftest i fodboldens verden betyder vinterpausen også ændringer i spillertruppen.

Som det tidligere har kunnet læses her på blokhusfc.dk, er der kommet et par nye ansigter i truppen, i form af Rasmus Christiansen og Tue Brix Andersen. Der er dog også spillere som forlader klubben i vinterpausen og dette er gældende for Floyd Franks, Kim Jensen, Michael Pedersen og Martin Vixø Kristensen.

- Floyd har haft et ønske om at vende hjem til USA. Et ønske vi har imødekommet. Martin går en travl tid i møde med hensyn til sine studier med flere eksamener og derfor har han valgt at koncentrere sig om det. For Kim og Michaels vedkommende, så handler det om nedtrapning. Som bekendt har begge haft store problemer med skader de sidste par år og har derfor stort set ikke spillet kampe, forklarer sportsdirektør Ole Nielsen og fortsætter:

- Det er en kombination af naturlig afgang og nødvendigheden af at trimme truppen. Der er det i og med at de pågældende spillere enten har konkraktudløb eller et ønske om at prøve noget andet. Samtidig er vi, som mange andre danske og udenlandske klubber i en situation, hvor vi er nødt til at tænke os godt om i forhold til den økonomiske situation der lige nu er aktuel i fodboldverden og resten af verden generelt. Samtidig kan det meget vel blive en gevinst for vores talentudvikling, som vi satser meget på. Der vil sandsynligvis blive flere chancer for de unge spillere til at vise hvad de kan og derfor får vores nye talentudviklingsprojekt også endnu større berettigelse, slutter Ole Nielsen.

Fra Blokhus FC skal der lyde en stor tak for indsatsen samt held og lykke fremover til Floyd, Kim, Michael og Martin.