Facebook

Nyt mål jagtes mod Aarhus Fremad

SimonJensen.JPG
27-10-2017

Af Thomas Jansen

Efterårets mål er indfriet. Nu gælder det et nyt, og det skal jagtes denne weekend, hvor turen går til Aarhus Fremad.

Efter oprykningsspillet blev sikret med sidste weekends sejr over Odder IGF, så handler det nu om at sikre sig 1. pladsen i rækken samt at få flest mulige point med over til forårets kampe. Det regnestykke er dog ikke helt så simpelt med to runder tilbage, hvor det endnu ikke er sikkert, hvilke tre hold, der følger Jammerbugt FC over i oprykningsspillet.

Sikkert er det dog, at der skal spilles om tre point i weekenden, og dem har Jammerbugt FC tænkt sig at gå benhårdt efter og Simon Jensen forsikrer, at der ikke skal hviles på laurbærrene trods indfrielsen af efterårets altoverskyggende mål.

- Jeg tror, at kampen mod Aarhus Fremad bliver en tæt en af slagsen. Aarhus Fremad har brug for en sejr, så de kommer helt sikkert med 110% fra første fløjt. Men jeg forventer, at vi leverer en god præstation og vinder kampen, lyder det fra Jammerbugt FC’s Simon Jensen, der ikke er bange for at gå all in. Det gælder i høj grad også på banen, hvor den unge forsvarsspiller ikke går af vejen for en herretackling.

Simon tøver heller ikke med at kategorisere den vigtige sejr over Odder som fortjent, men samtidig fremhæver han, at der stadig er ting, som kunne have været bedre. Det er tydeligt, at der er en god balance mellem tro på egne evner og viljen til at ville udvikle sig og blive bedre.

- Jeg synes ikke, at vi i første halvleg mod Odder spiller op til niveau. Vi får skabt nogle enkelte chancer, hvor vi kunne have bragt os foran, men så scorer de syv minutter før pausen på deres første chance i kampen, hvilket ikke var fortjent. Efter vi i pausen fik en lille opsang, synes jeg spillet begyndte at køre bedre og vi får skabt en del chancer, hvilket også resulterer i tre mål på fire minutter. Jeg synes aldrig de bliver rigtigt farlige, trods de får scoret en enkelt gang efter pausen igen, og vi vinder fortjent kampen, forklarer Simon, inden han fremhæver fællesskabets styrke og andel i et succesrigt efterår.

- Selvom det for mig ikke er blevet til så meget spilletid, synes jeg efteråret er forløbet godt, og jeg føler allerede, at jeg har udviklet mig en del under Bo. Holdet er inde i en god periode, og det gør det lettere at præstere godt.

Simon Jensen, der grundet arbejde i perioder ikke har trænet fuldt ud dette efterår er tilbage nær topformen og startede blandt de første elleve mod Odder, hvor han altså var med til at sikre de point, der sikrede top fire placeringen. Det er Simon, der er en af de lokale drenge med opvækst i Pandrup, naturligvis særdeles tilfreds med. Det betyder dog ikke, at det slutter her. Der er mere at komme efter, understreger Simon.

- Det er selvfølgelig en lettelse for os at have sikret oprykningsspillet, efter det vi var igennem sidste sæson, hvor det lige blev spændende nok. Målet for de resterende kampe, er at få 6 point, og at slutte som nr.1 i puljen.

Om denne mission også lykkes får vi en indikation på i weekenden, men mon ikke, som Simon også nævner, at Aarhus Fremad har tænkt sig at give alt i håbet om at kravle op på samme side af stregen som Jammerbugt FC. Derfor skal det gode niveau også fastholdes i denne dyst, som sparkes i gang lørdag d. 28. oktober kl. 15.00 i Aarhus.