Facebook

Nyt nederlag i Fredericia

Kusk_1.jpg
27-05-2012

 

FC Fredericia   -   Blokhus FC   3-0  (2-0)

1-0 Jesper Christiansen  2. min

2-0 Morten Friis  28. min

3-0 Nikolaj Hagelskjær  82. min

 

Af Torben Pedersen

Søndag eftermiddag blev det i Pinsen til et nyt nederlag til det hårdt prøvede Blokhus FC-mandskab, da holdet tabte 3-0 ude til Fredericia.

Men igen denne gang, gik det som set før i denne sæson. Det defensive fundament sejlede fra starten af opgøret, og allerede i det andet minut, var hjemmeholdet foran 1-0, og så følte de fleste allerede at løbet var kørt.

 

10 nederlag i streg er ny negativ rekord!

 

Fredericia forsatte dominansen frem til pausen, og kom også foran 2-0 ved Morten Friis. Fuldt fortjent var det at hjemmeholdet førte på Monjasa Park, hvor Blokhus FC ikke fandt sambarytmen i varmen denne søndag, og det erkendte Søren Kusk efter opgøret:

 - Vi kommer hurtigt bagud efter et forsvarskiks. Det kendetegner vores hold for tiden. Modstanderne kommer alt for let til scoring, for vi er slet ikke kyniske nok i den bagerste del, siger cheftræner Søren Kusk til Nordjyske, og forsætter om den uvante situation:

 - Jeg har aldrig været igennem noget lignende som træner. Den længste stime jeg tidligere har haft uden at få point er på tre-fire kampe, så det er en meget uvant og træls situation at være i, fortæller Søren Kusk, som erkender, at han er ramt på trænestoltheden:

 - Det her gør ondt på mig. Det her er en speciel situation. Jeg er irriteret over det, og jeg ved, at det også gør ondt på spillerne, siger Blokhus FCs træner, de nu har to kampe tilbage i spidsen for Blokhus FC.

Næste opgør for drengene venter den tirsdag den 5. Juni kl.17.00 når holdet for første og eneste gang dette forår er på Sjælland, og FC Vestsjælland er modstanderen.