Facebook

Øv Øv Øv - Nederlag i Skive

Soeren_Kusk_close_up.jpg
09-04-2012

 

Skive IK   -   Blokhus FC   3-1  (2-0)

1-0 Anders Hostrup  2. min

2-0 Morten Beck Andersen  23. min

2-1 Nickolaj Thomsen  61. min

3-1 Kristoffer Nygaard  75. min

 

Blokhus FC startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Marc Pedersen, Jonas Westmark, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Mark Tubæk, Mads Severinsen, Peter Tranberg, Malthe Nygaard, Jeppe Østenkær 

Angreb: Nickolaj Thomsen

 

På bænken: Mikkel Petersen, Jan Rasmussen, Rasmus Østenkær, Dustin Corea, Semiu Oladiti, Christoffer Hansen

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC tabte den vigtige kamp i Skive med 3-1, i en periode hvor holdet eller havde reduceret til 2-1, og pressede hårdt på.

Og Blokhus FCs sæsonstart, er mildest talt katastrofal ifølge cheftræner Søren Kusk:

 - Det er den værst tænkelige start. Vi skulle have haft point i de kampe her. Vi må lade være med at kigge så meget på tabellen nu og så få maksimalt ud hver enkelt kamp. Nu har vi Vejle-Kolding næste gang, som er et af topholdene. Her er der ingen der forventer, at vi får point, så der kan vi måske spille lidt mere frigjort, sagde Kusk til Nordjyske.

Og Skive IK var skarpe på omstillingerne, og det udnyttede de på alle tre mål, mod Blokhus FC, der på den konto blev straffet hårdt, for opspilsfejl, og dumme boldtab på midten af banen.

1 minut og 54 sekunder gik der blot, før Skive bragte sig i front i bundgyseren, som aldrig nåede at blive rigtig spændende. Anders Hostrup som Skive har hentet hos SønderjyskE på en lejeaftale, stod helt blank foran mål, hvor han headede bolden i kassen. Og det må IKKE kunne lade sig gøre, idet han ikke er højere end Lionel Messi eller to kasser øl.

Samme Hostrup viste påny farlighed, da han viste hans spidskompetence på kanten. Hans hurtighed overgår de fleste i 1. Division, og Blokhus FC fik r.... på komedie. Og den lille angriber spillede på tværs af banen, hvor Morten Beck, havde alt den tid i verden han skulle bruge, til at finde plads, til at scorer til 2-0 efter kun 23 minutter. Katastofestart på bundkampen!!.

Nickolaj Thomsen havde Blokhus FC største chance før pausen, da han med få minutter igen, sparkede et indlæg fra Marc Pedersen på stolpen. Det var helt inde i det lille felt, og her sejlede Skive i en periode, hvor Blokhus FC fik slået flere indlæg, med ikke fik produceret chancerne.

Også Skive havde bud efter træværket før pausen, da Ayinde Lawal hamrede på kassen fra 25 meter, og bankede læderet på overliggeren, som efterfølgende stod og rystede.

 

Meget bedre efter kort pause

 

Blokhus FC fik startet langt bedre efter pausen - Det kunne næsten heller ikke blive værre efter de første 45 minutter. Igen i denne halvleg havde Blokhus FC bolden store dele af kampen, mens hjemmeholdet lå og ventede på de livsfarlige dødsstød på kontra.

Nickolaj Thomsen fik efter et kvarter i 2. halvleg reduceret til 2-1, da han på et hovedstød tæt under mål, næsten ikke kunne undgå at ramme kassen. Og indlægget kom igen fra Marc Pedersen, der fra sin højreback var stødt med frem på kanten.

Og netop den cocktail havde nu virket glimrende to gange i træk, så hvorfor ikke forsætte?? - Men Skive gik mere baglæs og stod kompakte. Og da Blokhus FC sendte Christoffer Hansen i aktion, var det tydeligt han skulle rammes med nogle lange bolde. Hans første berøring, hvor han snitter bolden videre efter et langt indkast, havde nær givet den udligning som Blokhus FC jagtede.

Og som tiden gik og Blokhus FC pressede, glemte man alt om de gode indlæg fra kanten, som tidligere viste sig succesfulde, og gik istedet igang med at banke 3. sals bolde i feltet. Og det fik aldrig den ønskede effekt.

Istedet udløste et nyt boldtab en kontra til hjemmeholdet, og her kom den lille kantspiller, Kristoffer Nygaard ind i feltet og lukkede reelt kampen til 3-1 med et kvarter igen.

Og påny altså en scoring fra en lille hurtig og vævre spiller, som Blokhus FC havde bøvl med. Selv hvis man satte Anders Hostrup og Kristoffer Nygaard på skuldrene af hinanden, ville de ikke kunne nå BFCs Christoffer Hansen. Men de to små spillere var gode i dag, og fik udfordret på mange måder, og gjort livet surt for Blokhus FC, der fortsat er uden point i foråret.