Facebook

Offensiv forstærkning til Blokhus FC

Ziad Nassar - web.jpg
01-02-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC lukker denne vinterpauses transfervindue i med tilgang af en ny ung og spændende forstærkning til den blå bølges offensiv.

19-årige Ziad Nassar skifter således til Blokhus FC fra Tjørring IF på en aftale, der løber frem til juni 2012.

Frem Thyregod var rammerne for Ziads helt unge fodboldår, men i 2006 rykkede den unge talentfulde spiller ind på FC Midtjyllands fodboldakademi, hvor udviklingen for alvor tog fart. Herfra valgte Ziad i efteråret 2010 at tage turen til Tjørring IF og 2. division vest i jagten på fast spilletid. Fast spilletid og fire mål er det siden blevet til og nu gælder det så Blokhus FC det næste halvandet år. Blokhus FC cheftræner Søren Kusk fremhæver tiden på FC Midtjyllands akademi, som et kvalitetsstempel af den unge spiller.

- Først og fremmest er Ziad velskolet i kraft af sin tidligere tilknytning til FC Midtjyllands akademi. Det vidner om kvalitet. Hos Ziad viser kvaliteten sig i form af hurtighed, et højt teknisk niveau og målfarlighed. Han er derfor en gennembrudsfarlig spiller, som tilmed kan spille flere forskellige offensive positioner, fremhæver cheftræneren om sin nye mand i blåt, mens direktør Mogens Andersen udtrykker tilfredshed med truppen forud for forårets udfordringer i 2. divisions top.

- Ziad passer godt ind i vores filosofi om at bringe unge talentfulde spillere ind i truppen og udvikle dem individuelt såvel som kollektivt som hold. Det har heldigvis været en forholdsvis rolig vinterpause for vores vedkommende hvad ændringer i spillertruppen angår. Derfor føler jeg også vi står godt rustet til forårets udfordringer. Vi har et meget meget ungt hold, men også et hold fyldt med kvalitet og udviklingspotentiale. Så vi glæder os til at komme i gang, slutter Mogens Andersen.

Ziad Nassar træner med sine nye holdkammerater for første gang i aften tirsdag d. 1. februar.