Facebook

Offensiv forstærkning til Jammerbugt FC

NicklasSoerensen.jpg
02-09-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC har sikret sig en sidste forstærkning til indeværende efterårssæson. Der Nicklas Sørensen som via et lejeophold fra Vendsyssel FF gør comeback i den blå trøje.

- Jeg er rigtig glad for at det er lykkedes os at hente Nicklas ind på holdet. Han er en ung og dygtig spiller, som er sulten efter at spille fodboldkampe. Samtidig er Nicklas ydmyg og klar til at yde maksimalt for holdet. Nicklas har fået meget godt ud af den nye udfordring det var at skifte til Vendsyssel FF. Det har været sundt at prøve noget andet og Nicklas har udviklet sig i processen. Han har en sublim teknik og et fantastisk venstreben, så vi glæder os til at få glæde af ham her i efteråret, lyder det fra Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard om sin nye forstærkning, der ligeledes ser frem til at tørne ud for den blå bølge igen.

- Mine forventninger, på det personlige plan, er selvfølgelig, at få så mange minutter i benene som overhovedet muligt. Men derudover elsker jeg jo klubben for alt det de gjorde for mig dengang efter AaB. Derfor vil jeg selvfølgelig gøre alt, hvad jeg kan, for at vi kommer med i det afgørende slutspil, forsikrer Nicklas Sørensen inden han vurderer at det er en forbedret spiller der nu igen trække Jammerbugt trøjen over hovedet.

- Siden jeg var i klubben sidst, synes jeg selv, at jeg har udviklet mig meget. Det kommer selvfølgelig af at være under en så erfaren træner som Ove, men jeg har også haft stor fokus på det fysiske, og på at lave mindre fejl i mit spil. Spilletiden har været begrænset, men jeg har lært meget, og oplevet en hel del på forholdsvis kort tid.

Nu gælder det for Nicklas at få mest muligt ud af det kommende efterår, hvor både han og Jammerbugt FC sigter mod fælles succes.

- Målet for det næste halve år er uden tvivl, at vi skal i det slutspil. Længere er den ikke. Det er truppen bestemt også til, så alt andet ville være synd. Men igen, personligt handler det for mig om, at få den position selvtillid tilbage det giver at spille hver weekend. Men det kommer jeg ikke bare sovende til – heldigvis, tilføjer Nicklas bestemt og fremhæver afslutningsvis;

- Jammerbugt truppen er fantastisk, og der er kamp om alle pladser. Det er kun sundt. Jeg har kun rosende ord til en klub, som ikke fortjener andet. En kæmpe tak til de folk, der giver mig den mulighed her de næste måneder.

Nicklas Sørensen og Jammerbugt FC for glæde af hinanden det kommende efterår, hvor offensivspilleren er lånt ud af Vendsyssel FF.