Facebook

Offensiv profil fortsætter i Jammerbugt FC

023.JPG
18-07-2016

Af Thomas Jansen

Michael Nielsen, der flere gange i den indeværende sæson har vist sit værd i Jammerbugt FC’s offensiv, har givet hånd på også at tørne ud for den blå bølge, når den ny sæson fløjtes i gang.

Det er en beslutning, som glæder Jammerbugt FC cheftræner Martin Pedersen, der anser den erfarne divisionsspiller som en vigtig brik på holdkortet.

- Michael er ikke bare en profil for os. Han er også en profil i 2. division generelt, og Michael vil være en gevinst på de fleste divisionshold. Derfor er jeg også utrolig glad for, at Michael har valgt at fortsætte i den blå trøje, fortæller cheftræner Martin Pedersen og uddyber, hvorfor det er vigtigt Michael Nielsen fortsat er en del af planerne.

- Michael er en vigtig spiller for vores offensiv. Han er individualist og kan på egen hånd afgøre kampene for os. Kombinationen af Michaels rutine, teknik og fysik, gør ham til en vigtig spiller. Samtidig har Michael vist god attitude de seneste måneder, og det er også afgørende. Michael skal ikke blot bidrage til offensiven, men skal også være villig til at arbejde for holdet, også når vi ikke har bolden. Det har vi brug for alle mand gør, forklarer Martin P, imens Michael Nielsen selv fortæller, at han ikke tøvede med beslutningen.

- Jeg har haft det godt i Jammerbugt FC det seneste år, så valget var ikke så svært. Det seneste år har jeg fået en enorm spillelyst og det er alt afgørende for mig og mit spil, fremhæver Michael og varsler forbedringer i den nye sæson.

-  Jeg synes holdet har potentiale til mere end det vi viste i sidste sæson, men det er jeg sikker på, vi får rettet op på i den kommende sæson. Jeg forventer vi arbejder hårdt og træner godt. Vi skal udvikle vores spil og turde spille fodbold. Gør vi det, så bliver det rigtig spændende.

Michael Nielsen og resten af Jammerbugt FC truppen har netop taget hul forberedelserne til den nye sæson. Første opgave bliver nyoprykkede Vejgaard i sæsonpremieren.