Facebook

Olcay: Glæder mig rigtig meget

Olcay - B93.jpg
26-02-2010

(Foto: Christian Midtgaard)

 

Af Torben Pedersen

Olcay Senoglu har kun netop, underskrevet en aftale med Blokhus FC. Men allerede i morgen lørdag spiller han for klubben, når BFC drager mod Randers hvor der spilles kamp kl.12.00.

Det bliver i såfald hans kamp nummer 2 for klubben. Han spillede for uger tilbage træningskamp for klubben mod Thisted FC, og her solgte han sig selv. Nu er tingene efter at have ordnet nogle detaljer, faldet på plads og Olcay Senoglu glæder sig til at komme igang:

 - Det er super dejligt, at det er gået i orden. Jeg glæder mig meget til at komme i gang deroppe, lyder det fra Senoglu til bold.dk.
 

 - Vi er blevet enige om kun at lave en halvårig aftale i første omgang. Jeg har ikke fundet noget at bo i endnu, så jeg skal pendle frem og tilbage to gange om ugen og så på kampdage naturligvis. Det bliver lidt spændende og se, hvordan det kommer til at gå, men lige nu glæder jeg mig rigtig meget over det, lyder det fra den tidligere B 93-spiller til bold.dk.
 

Til morgendagens træningskamp i det kronjyske, må Cheftræner Henning Pedersen set bort fra markante spillere som, Malthe Guldager, Nickolaj Thomsen og den tidligere Randers-spiller Micky Malling Jensen.

Kamp spilles kl.12.00 på Randers´s kunstbane ved Essex Park.