Facebook

Oliver klar til mere hårdt arbejde

OliverHelledie-profil.jpg
10-03-2016

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s divisionsmandskab er ramt af skader og sygdom forud for forberedelsernes andensidste test torsdag aften.

Her gælder det AaB’s Danmarksserie mandskab, og Jammerbugt FC må stille uden en række spillere. En af dem som er klar til kamp er en af klubbens nye spillere, Oliver Helledie.

- Det er svært at sige hvad vi skal forvente os af kampen. Vi står sammen som hold og går ud for at give den en skalle, men det er altid svært at vide hvad et hold, som det vi møder torsdag, kommer med. Selv møder vi halvamputeret op desværre. Vi har både sygdom og skader i truppen, og samtidig spiller vi endnu en vigtig testkamp lørdag, fortæller Oliver Helledie, som er faldet godt til i klubben, selvom der skal arbejdes hårdt for formen.

- Jeg synes selv, at min start i Jammerbugt FC har været temmelig hård. Jeg kommer fra en halvsæson, som har stået mere i hyggens tegn, end i det sportslige. Derfor har det krævet hårdt arbejde at få mig tilbage i den form, som jeg stadig stræber efter at komme i, fra Vendsyssel tiden, forklarer den nye Jammerbugt FC spiller og fortsætter;

- Mine forventninger til holdet er helt sikkert, at vi skal spille med i toppen af nedrykningsspillet. Mine forventninger til mig selv, er egentlig bare at komme tilbage i den form og på det niveau, som jeg havde tidligere - og så vil jeg selvfølgelig bide mig mere og mere fast på holdet, understreger Oliver Helledie inden der på ny skal arbejdes hårdt, når AaB DS kommer på besøg torsdag d. 10. marts kl. 18.00.