Facebook

Opmuntrende start på Hornevej mod AaB

AaBJFCtraeningskamp.jpg
27-01-2017

Af Thomas Jansen

Selvom der var tale om en kold og mørk januar aften, så var det ganske opmuntrende, da Jammerbugt FC spillede årets første træningskamp.

Modstanderen var et stærkt AaB reservehold, som havde en hel del flere træningstimer i benene inden opgøret. Men Jammerbugt FC spillerne gik til opgaven fyldt med energi og tro på tingene. Det gav en god første test, hvor begge hold bidrog til en god kamp.

I perioder sad AaB holdet på spillet, men Jammerbugt FC var med hele kampen igennem og med lidt mere skarphed på en række opstillinger, kunne der have været flere mål i de blå denne aften.

Mål blev det dog til. To af slagsen, et til hver. Det var AaB, som kort før pausen bragte sig i front 1-0. På den anden side af pausen svarede Jammerbugt FC dog hurtigt igen. På oplæg fra Michael Nielsen, var det Viktor Ahlmann,  som kom godt fra land foran mål og udlignede til 1-1.

Jammerbugt FC, som fremstod solide og velorganiserede, fortsatte med at vise lovende takter kampen igennem og selvom det var AaB, der mod slutningen af kampen var mest nærgående et par gange tæt under mål, så endte det med et fint 1-1 resultat. Det var en god og opmuntrende Jammerbugt præstation, hvor en lang række spillere fik værdifulde minutter i benene.

- Jeg synes vi gjorde det rigtig godt. Der blev gået til den og selvom formen selvfølgelig stadig mangler noget, så var vi med hele kampen igennem mod et stærkt AaB hold. Vi blev i perioder presset tilbage, men alt i alt kan vi være rigtig godt tilfredse. Det er et godt udgangspunkt og i trænerteamet fik vi masser af svar om os som hold og spillerne enkeltvis. Det var en god og lovende præstation, sagde en tilfreds cheftræner Lars Justesen efter kampen, mens han i omklædningsrummet på Hornevej fik varmen tilbage i kroppen efter en kold opgang på sidelinjen.

Lørdag står den på standerhejsning og lidt restitutionstræning, inden en ny træningsuge og træningskamp venter.