Facebook

Oprykningsaspiranter gæster Jammerbugten

97b6fc4cf5f1f24461d1851ada07bb2b.jpg
08-05-2015

Af Thomas Jansen

Efter tre kampe uden sejre kom Jammerbugt FC i sidste runde tilbage på ret kurs med alle tre point hjemme mod Odder IGF.

Her blev det til en vigtig sejr på 3-1, som betyder at den blå bølge går ind til lørdagens kamp placeret på en tredjeplads. Modstanderen, Marienlyst, er placeret kun enkelt plads over som nummer to. Der er med andre ord topkamp på Sparekassen Vendsyssel Arena. Det er dog en topkamp, hvor den ene part er  favorit, for trods den tætte række, så er de to tophold, Næstved og Marienlyst stukket af og duellerer nu om oprykningen til 1. division. Hele ni point er der således mellem Jammerbugt FC og Marienlyst, og der venter uden tvivl de blåblusede en af sæsonens største udfordringer.

- Jeg har sagt flere gange i løbet af sæsonen, at der ikke findes nemme kampe i denne 2. Division. Det gør der ikke, men nogle kampe er sværere end andre og lørdag venter en af sæsonens sværeste, understreger Jammerbugt FC’s cheftræner Bo Zinck indledningsvist som han ser frem mod mødet med Marienlyst. Et hold som rummer mange kvaliteter og som, på samme vis som Jammerbugt FC, bestræber sig på at være garant for seværdig fodbold.

- Vi får et rigtig godt fodboldhold på besøg. Marienlyst er efter min mening det bedst spillende hold i rækken. Derfor ligger de også i toppen og derfor er de det ene af de to hold som spiller om oprykning til 1. Division.  Marienlyst puster Næstved i nakken og har ikke råd til at smide mange point hvis de skal lykkes med at overhale rækkens pt. nummer 1. Derfor forventer jeg også et toptunet Marienlyst hold lørdag, vurderer Bo Zinck, som også selv har til hensigt at sende et toptunet hold på banen. Det bliver der nemlig brug for.

- Det bliver en god test for os. En kamp, hvor der ikke er meget pres på os for en gangs skyld. Det er for vores vedkommende en ”frikamp” forstået på den måde at det ikke forventes, at vi får point. Det er dog selvfølgelig målet for os. Ingen tvivl om det. Men vi kan spille mere frit og vi skal gå ud og nyde det. Er vi klar og rammer vi dagen, så får Marienlyst altså også noget at se til. Vi vil spille vores chance og vi vil også lørdag gå efter de tre point, forsikrer Zinck som forudser en underholdende fodboldkamp

- Det bliver svært for os, men jeg er sikker på det bliver en god fodboldkamp. En kamp, hvor begge mandskaber vil fremad og hvor begge hold ønsker at spille fodbold. Så vi glæder os rigtig meget til kampen, velvidende at vi går ind til en af sæsons største udfordringer.

Med denne forudsigelse om en seværdig fodboldkamp, er der god grund til at lægge vejen forbi Jammerbugt FC’s hule, Sparekassen Vendsyssel Arena, lørdag d. 9. maj. Kom og giv drengene de ekstra nødvendige kræfter med din opbakning fra lægterne. Der bliver brug for en god 12. mand. Jammerbugt FC mod Marienlyst sættes i gang kl. 15.00.

Vi ses på stadion!