Facebook

Optakt til: AaB II - Blokhus FC Holdet skal tilbage på rette spor

Winther 2.jpg
08-04-2010

(Foto: Martin Winther tidligere AaB - Nu Blokhus FC)

 

Af Torben Pedersen

Tingene er langt fra umulige trods nederlaget til de nærmeste rivaler fra Hobro. Tingene er blot blevet noget sværer end før kampen mod Himmerlændingende. Men der resterer altså stadig for Blokhus FC´s vedkomne 11 kampe og 33 point at spille om, så vejen er lang endnu.

Hobro er "kun" 2 point foran og med en kamp i hånden, men den kamp skal jo lige vindes først. Oven i det kommer så, at Hobro torsdag aften brugte mange kræfter i landspokalturneringen mod FC Midtjylland, og allerede spiller igen mod Esbjerg II om 2 dage.

Hobro´s udsatte kamp er mod Aarhus Fremad, som absolut heller bare er en walkover. Den kamp spilles iøvrigt på onsdag i næste uge, og dermed har Søren Kusk´s tropper et presset program lige nu.

Gode resultater mod AaB II

Blokhus FC plejer at have gode resulteter mod AaB II, og derfor burde optimismen også være i top, inden "lokalopgøret" fredag aften i 9000, Aalborg. Alle mand i truppen er klar, og holdet er uden karantæner.

Derfor er det også mere end bare vigtigt, at Blokhus FC kommer op på hesten igen. Der skal 3 point ud af kampen i Aalborg, uanset hvad de bolche-stribede måtte stille med.

Godt nyt på skades-fronten

Simon Rosenqvist trænede torsdag aften med for første gang i lang tid, efter han pådrog sig et vrid i knæet i en træningskamp mod sin gamle klub Randers Freja. Han trænede med i flere situationer, og vil gradvist opgraderer træningen over de næste uger.

Sidste mand på skadeslisten, Malthe Guldager, forventes at komme på græs og påbegynde sin træning om små 2 uger.

Kampen i morgen aften spilles på AaB´s træningsanlæg på Hornevej i Aalborg. Der er kickoff kl.18.00