Facebook

Optakt: AB - BFC

Christoffer_Hansen_taet_paa.jpg
13-11-2011

(Foto: Christoffer Hansen kan få vigtig rolle mod AB)

 

Af Torben Pedersen

Højt at flyve, dybt at falde. Sådan lyder et æld gammelt ordsprog. Og første del passer da også perfekt på Blokhus FC og Søren Kusk i dagens anledning, hvor holdet slipper for en lang tur til København. Holdet er nemlig booket på et fly til dagens udekamp, hvilket skulle lette stængerne en del, fremfor 6 timer i en bus.

Og for at vende tilbage til det gamle ordsprog, så håber vi i dag, at det blir AB der kan falde dybt, og ikke "Den Blå Bølge".

 

"Joker" er med på flyet til København

 

Der er allerede forsøgt meget i denne sæson, både med spillet, optakten, osv osv... Men denne søndag tages der drastiske midler i brug, for at hive 3 point med hjem til Nordjylland. Det hemmelige våben hedder: INGOLF!

Ham kender københavnerne sikkert ikke så meget til, og det kan blive afgørende. Mentalt vil hans tilstedeværelse, komme til at betyde alt for Blokhus FC, når de løber ind på Gladsaxe Stadion. Det er den ultimative opbakning der fåes nord for alperne.

 

Flere potientielle målkandidater

 

Senest fik Christoffer Hansen luftet målnæsen med to kasser i Hjørring, og Nickolaj Thomsen var også tæt på. Derudover har Jeppe Østenkær også været målfarlig, så troen på at det nok skal fungerer er helt til stede, inden eftermiddagens sidste 90 minutter, før en laaaang vinterpause.

AB er favoritter uden tvivl til kampen, og deres placering som nr. 6, er de altså heller ikke kommet sovende til. En lille fordel for begge mandskaber, er jo at de kender hinanden fra sæsonen, for de mødtes også i den aller første spillerunde, hvor Blokhus FC debuterede i 1. Division. Den kamp sluttede med drama og 2-2 til sidst.

Mon ikke Ingolf kan være med til at ændre det til 3 point i eftermiddag? - God kamp drenge!...