Facebook

Optakt: AGF II - Blokhus FC

BFC fans 6.jpg
04-09-2009

 

Af Torben Pedersen

Det er med stor glæde, at man ser frem til lørdagens dyst i Aarhus mod AGF. Det er altid seværdige kampe, og så gør omgivelserne på Fredensvang bare oplevelsen endnu bedre.

Sidst Blokhus FC gæstede AGF II, var det i April 2009 på en solskinsdag. Der vandt Blokhus FC med ikke mindre end 4-0, efter 4 mål på bare 22 minutter. Kampen dengang havde også stor dramatik, da AGF´ernes unge keeper, blev afhentet i ambulance med kraftige hovedsmerter, efter en nærkamp.

Statistikken fortæller at Blokhus FC er det dominerende mandskab indbyrdes, med 6 sejre, og blot 2 nederlag. Men AGF er til tider meget svære at bedømme, og de 2 indkasserede nederlag gennem tiden til Aarhusianerne, er netop faldet i Aarhus.

Men vil man spille med i toppen, skal der også 3 point på kontoen i sådan en kamp, mod er ungt AGF mandskab, der efter 4 kampe i 2. division Vest kun har hentet 2 point, og en målscorer der hedder 1-9.

Målscoren hos AGF blev i særdeleshed ødelagt, da man tabte hele 7-0 på Fredensvang til OB´s reserver. Men AGF har også formået at spille to kampe 0-0 ud af de 4 første kampe.

Kampen på Fredensvang lørdag eftermiddag, har kick-off kl.13.00