Facebook

Optakt: B 1908 - BFC

Kusk_1.jpg
15-04-2011

(Arkiv: Søren Kusk & Co. skal på langfart denne weekend)

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC kan se frem mod sæsonens længste udebanetur, når holdet lørdag drager mod øst, og B 1908 på Amager. Blokhus FC spillerne lyser af selvtillid for tiden, og ydmygelsen af lokalrivalerne Lindholm IF, på hele 6-0 har blot løftet humøret endnu mere.

Holdet nyder den nuværende position, mens vi andre nyder spillet på banen. Det er nemlig gradvist blevet bedre og bedre, og kulminerede altså mod Lindholm.

 

I den grad på udebane

 

Blokhus FC kan i denne weekend i den grad betegnes som udehold, eftersom kampen spilles laaaangt væk fra vante rammer. B 1908 var uheldige før sæsonstart, da de trak nitten, og blev placeret i Vest-kredsen. Det har betydet lange udeture hvergang, og noget Amagerkanerne gerne ville have undværet.

Sundby Idræts Park som har ry for at være et svært sted at spille, har dog lidt et knæk på seneste, hvor B 1908 overraskende har smidt mange point. Sådan var det bestemt ikke i efteråret, hvor 8erne var blandt de stærkeste hjemmehold i rækken.

Men B 1908 er ikke kommet fra land som forventet hos undertegnede, og sikker heller ikke hos dem selv. De har ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk, hvor 6 af kampene er tabt, alle kun med et enkelt mål, men 5 af dem med cifrene 2-1!.

 

BFC holder begge ben solidt plantet på jorden

 

Cheftræner Søren Kusk har tidligere sagt følgende:

 - Vi vil gerne være med i topstriden, så længe det er muligt. Og det må man sige hans hold har levet op til.

Men på trods af det, vil Blokhus FC være favoritter pga. placeringen, selvom der venter en svær udekamp denne weekend. Første gang klubberne mødste var på Jetsmark Stadion hvor kampen sluttede med 1-1.

Kan takterne dog fortsættes, bare en lille smule fra sidste weekends storsejr,  ja så er jeg sikker på det nu nok skal gå.

Der er kampstart på Sundby Idræts Park, lørdag kl.13.30