Facebook

Optakt: BFC - FC Svendborg

Stadion træning.jpg
08-10-2010

(Foto: Danmarks bedste træningsbane - Jetsmark Stadion! )

 

Af Torben Pedersen

9 kampe uden nederlag er rigtig flot, slet ikke nogen tvivl om det. Men spille-mæssigt og point-mæssigt har det knebet lidt på det seneste, hvilket har betydet at Thisted og Aarhus Fremad har overhalet os i tabellen.

Senest gik det galt om man vil, i udekampen mod Skovbakken, hvor man først typisk for denne sæson kom bagud, og efterfølgende hentede modstanderen igen. Det positive i det var selvfølgelige comeback´et, og spillet i den periode var til rene 12-taller. 2. halvleg blev derimod noget roderi, hvor ingen af holdene kunne finde rytmen igen.

Ikke helt samme historie var det mod Brabrand, og så alligevel lidt. Igen bagude 0-2, og kommer tilbage og udligner til slutresultatet 2-2. Men heller ikke i den kamp, burde Brabrand aldrig have haft noget med hjem. Men sådan er fodbold nu engang, og kynismen må være i højsædet før morgendagens hjemmekamp mod FC Svendborg.

Og netop de fynske gæster, er et hold der har voldt os problemer på det seneste. De to foregående kampe har vi ikke vundet, og seneste møde var også på Jetsmark Stadion i slutningen af Maj, hvor FC Svendborg løb med alle 3 point, på et mål 5 minutter før tid.

Og målscoren i den kamp skal vi have i vågent øje med i morgen, for Jesper Rasmussen som han hedder, er en ægte måltyv i 2. Division. Efter endt skadespause er han for alvor tilbage, og kigger man på den officielle topscorerliste, står hans navn øverst med 8 mål i 9 kampe. En stor stærk angriber der fylder godt i feltet, og som meget naturligt er god med hovedet.

Der er ikke de store meldinger og mandefald i Blokhus FC, der kan råde over næsten skadesfri trup, og hvis planen lykkedes i morgen, så kan vi tilføje endnu 3 point til vores konto omkring kl.16.50.

På gensyn til mere topfodbold i Pandrup, der er kickoff på Jetsmark Stadion kl. 15.00