Facebook

Optakt: BFC - Holstebro

Nickolaj.jpg
26-08-2010

(Foto: Nickolaj Thomsen er seneste tilbageværende spiller, der scorede mod Holstebro - Han vil revanchere sin afbrænder mod AaB)

 

Af Torben Pedersen

Forholdene vil alt andet lige være noget anderledes fredag aften, til mødet med Holstebro Boldklub. Der kommer ikke over 1000 tilskuere som mod AaB, stadion vil ikke ligne Vestre Fængsel med hegn rundt om anlægget, og vinden har sørme også lagt sig en hel del, efter tirsdagens rusken fra Vest.

Men en ting vil dog gentage sig som mod AaB. Kampen spilles om aftenen, som et nyt eksperiment. Gentagne gange iløbet af de seneste sæsoner, er der blevet spurgt til at flytte hjemmekampene, da de ofte falder sammen med alle andre aktiviteter. Men med et stadion uden lys, begrænser det kampene om aftenen. Men nu forsøges der i morgen aften kl.18.45, og her håber klubben naturligvis på stor opbakning.

Modstanderne fra Holstebro kommer på besøg, efter 3 kampe og 1 point i divisionens første 3 kampe. Holstebro var dog det hold der senest sejrede på Jetsmark Stadion i en divisionskamp, nemlig da de vandt forrige sæsons opgør på samme græs/jord (Dengang!), i sidste spillerunde.

Meget er sket siden da, påtrods af at det ikke er så længe siden alligevel. Ny træner, nye spillere, ny sæson. Blokhus FC har taget hul på et nyt kapitel, og overskriften mod Holstebro er klokkeklar: 3 POINT... Og ikke mindst revanche fra sidst.

Drengene er klar til ny kamp, og vi håber også herfra at tilskuere støtter op om at man fremover måske forsøger sig med kampe på andre tidspunkter. Holdet er startet godt denne sæson, og har leveret underholdning indtil nu - Så hvorfor ikke møde op?... På gensyn!..