Facebook

Optakt: BFC - Middelfart

Rene Bech.jpg
12-11-2010

(Foto: Forårets store profil René Bech er tilbage, og vogter kassen mod Middelfart)

 

Af Torben Pedersen

Efteråret har været en kæmpe succes med Cheftræner Søren Kusk, der har fået spillet et imponerende og ungt mandskab sammen på relativt kort tid. 31 point er allerede sat ind på kontoen, og det er langt mere end forventet før sæsonstart, hvor Kusk på det nærmeste ikke kunne stille hold.

Lørdag eftermiddag kl.14.00 (Bemærk kamptidspunktet), skal efterårets sidste runde afvikles, og det bliver mod de fynske oprykkere fra Middelfart, der har imponeret det meste af efteråret. Middelfart ligger placeret på en imponerende 6. plads inden kampen i morgen eftermiddag, tæt forfulgt af et andet oprykkerhold Skovbakken. Begge mandskaber har sammen med Lindholm været nogle meget friske pust til 2. Division Vest denne sæson, og spillet målsøgende og underholdende fodbold.

 

Middelfart skal ikke undervurderes

 

Hvis jeg lige kigger tabellen igennem inden morgendagens kamp, er noget af det første man ser, at Middelfart er et hold der scorer mange mål. Faktisk er fynboerne det tredje mest scorende hold i rækken, efter Blokhus FC og Aarhus Fremad. Det er meget imponerende af et oprykkerhold, der også på udebane, scorer næsten 2 mål i snit pr. kamp.

Middelfart er et hold som undertegnede ikke har den store kendskab til, men set ud fra resultater osv., har jeg svært ved at forestille mig, at de står foran eget felt og forsvarer sig kampen igennem. Derfor skal morgendagens modstander som altid, tages meget seriøs.

 

Mandefald før sidste spillerunde i efteråret

 

Det har været en uge hvor Cheftræner Søren Kusk har været ekstra opfindsom og kreativ, med henblik på de muligheder han har i weekenden. For spillertruppen er for en gang skyld ramt på flere pladser. Ikke mindst takket være to røde kort forrige weekend, som også har været omtalt og diskuteret her på hjemmesiden.

For at slutte den debat fuldstændig, skal det lige nævnes at både Simon Enevoldsen, og ikke mindst Conor O`Brien begge har fået, 2 spilledages karantæne for deres udvisninger. Det skal der mere end en god forklaring til, for at få mig til at forstå!! (Ikke mindst med tanke på de handlinger, eller mangel på samme, kortene blev givet for). Her kunne man have håbet på selverkendelse, så retfærdigheden havde været til stede, men sådan skulle det tilsyneladende ikke gå.

Udover de to ovennævnte spillere, kan Blokhus FC måske også skulle undvære både Muhammed Akinci og Malthe Nygaard der begge er tvivlsomme deltagere i weekenden. Begge spillere sad også over mod Rishøj, med fiberskaber.

Efteråret skal lukkes på bedste vis, og derfor håbes der på, at mange vil tage turen på Ingolf Park i morgen, og støtte Blokhus FC og sige tak for et fremragende efterår.

BEMÆRK KAMPTIDSPUNKTET:  KICKOFF kl. 14.00