Facebook

Optakt: BFC - Otterup

BFC - Lindholm Malthe.jpg
15-10-2010

(Arkiv-Foto: Malthe Nygaard skyder på mål, i træningskamp mod LIF)

 

Af Torben Pedersen

Flere spillere er for alvor trådt i karakter, efter en lille tilvending i Blokhus FC. Og nu hvor tingene begynder at flyde, bliver forventningerne da også kun endnu størrer. Og kigger man samtidig tilbage på kampen og spillet mod Svendborg, er det meget svært at forestille sig at, holdet skulle smide point hjemme til Otterup. Men men men....

Undervurdering er noget af det dummeste i fodbold, og ingen som helst tvivl om at Søren Kusk har forberedt sine spillere på morgendagens modstander, som han gør ved alle andre hold.

Men hvorfor ikke også bare gå ud og nyde tingene som de er for tiden, og spille det fodbold vi kan, og som både spillere, trænere, og ikke mindst publikum kan lide?. Sker det, vil jeg våge pelsen og sige at, Otterup skal have en yderst god dag lørdag eftermiddag, hvis de skal have point med hjem til Fyn, og Danske Spil giver da også blot 1,25 tilbage i odds på en hjemmesejr.

Ingen tvivl om hvem der er favoritter, men det kan også være farligt til tider. Og når man nu ser hvordan Otterup ikke giver op, bare fordi man er bagude 3-1 hjemme til nyoprykkede Lindholm, så er man allerede advaret. Det var 3 meget flotte point Otterup hentede sidste weekend, og deres forventede gode humør skal vi ødelægge hurtigst muligt i morgen.

Blokhus FC kender opgaven og ved hvordan Otterup besejres. To gange tiligere er det nemlig sket, ud af to mulige. 3-1 på Jetsmark Stadion, og 2-3 i Otterup. 

Otterup laver rigtig mange mål af et bundhold og være, og derfor skal man nok kigge begge veje i morgen. Men et bud herfra kunne jo være at Conor O´Brien fortsætter sin stime, og dermed hjælper til med, at sikre de 3 point som SKAL på kontoen.

På gensyn i morgen på Jetsmark Stadion - Kick-off kl.15.00