Facebook

Optakt: BFC - Thisted FC

Kusk og Zinck.jpg
29-10-2010

(Foto: Søren Kusk & Bo Zinck vil gøre alt for 3 point mod Thisted FC)

 

Af Torben Pedersen

Optakten til denne uges hjemmekamp har allerede på nuværende tidspunkt, ramt et loft der minder lidt om de tidligere store pokalkampe på Jetsmark Stadion. Omtalen har allerede været avisstof, og hos både Blokhus FC og Thisted FC´s hjemmesider er der masser af glimrende og underholdende læsning som optakt til lokalbraget, med mange kampe i kampen.

Men udover det specielle ved opgøret, at der er tale om lokalopgør (Hvis man kan kalde to klubber med godt 100 km mellem sig LOKALT), er der i den grad tale om topkamp, og noget der minder om en medrivende afslutning på efterårssæsonen. En eventuel vinder i morgen, vil have et godt rygstød, frem mod de sidste to spillerunder inden vinterpausen.

Kun målscoren skiller holdene i tabellen, der begge har 25 point for 12 kampe. Og det med at tingene kan blive meget lige, tegner det også til imorgen. Ud af 6 tidligere opgør, er 3 af kampene endt med resultatet 1-1, hvilket også var resultatet i klubbernes seneste officielle møde om point. Det var en Juni aften i 2008, hvor Thisted spillede for næsten fulde huse på Lerpytter Stadion, og via det uafgjorte resultat sikrede sig oprykning til fodboldens 1. Division.

Thisted er hårdt ramt inden braget

Morgendagens gæster er hårdt ramt på flere positioner inden topkampen i Pandrup, og må således undvære deres anfører Peter Bechmann, Luft-kongen Anders Brøchner, og målslugeren Christian Andreasen der alle sidder ude med karantæne.

Men kender man Thisted holdet ret, skal de nok komme og være klar og kompakte til kampen på det legendariske "Ingolf Park". Med det store opland bag sig, er der så mange spillere at tage af til truppen. Og hvis ellers alle fiskerne har lørdagsfri, ved vi der kommer nogle store drenge til Pandrup i morgen. Et fysisk og intest opgør kan der sikkert godt regnes med lørdag kl.15.00

Nu er kun ventetiden tilbage

Alt er klappet og klart til kampen, trænerne har gjort der hjemmearbejde, spillerne er mere klar en nogensinde før, pølserne (Ikke fiskene!) er klar til grillen, og nu der kun håbes på at mange vil ligge vejen forbi Stadion. Hos Thisted forlyder det at, der sagtens kunne komme en del gæsterne tilskuere med til Pandrup, og det vil om noget skabe en perfekt ramme om kampen.

På Thisted FC´s hjemmeside er optakten lige så kolosal som hos os selv, og derfor anbefales det man klikker forbi, og ser nærmere på nogle af følgende overskifter:

1. THISTED-SPILLER SKIFTER TIL BLOKHUS FC

2. - OG THISTED FC FÅR PETER TRANBERG

3. TIDLIGERE TFC´ER:  DET BLIVER REN SLÅSKAMP

4. BECHMANN: INGEN ANDRE BLOKHUS FC HELLERE VIL SLÅ

5. STORT NORDJYSK DERBY

 

Se Thisted FC´s hjemmeside her.