Facebook

Optakt: BFC - Aarhus Fremad

Malthe_Nygaard_1.jpg
20-04-2011

(Arkiv: Nygaard har fundet melodien på midten - Imorgen håber vi på skønsang!)

 

Af Torben Pedersen

Påske, sommervejr og Topkamp! - Tre ingredienser der burde sikre, at mange tilskuerer besøger Jetsmark Stadion, imorgen eftermiddag kl.15.00, når rækkens nummer tre er gæster, til hvad der påforhånd kan kaldes lidt af en gyser.

 

Topkamp & Brødre-opgør

 

Det er ikke første gang det sker. Nemlig at Jeppe Østenkær, møder brormand, Rasmus Østenkærs Aarhus Fremad. Holdene mødtes nemlig i aller første spilerunde i sæsonen. Kampen blev spillet på Riisvangen Stadion, og Blokhus FC vandt 3-2. Det er så her vi lige, hvis nogle skulle have glemt det, at Jeppe Østenkær scorede to gange i den kamp!.

Men revanchen vil de stribe fra Aarhus gerne have imorgen, og som tidligere nævnt her på sitet, melder man sig i kampen, ved at sige man vinder 2-0 i morgen på Jetsmark Stadion. Det vil med andre ord sige, at "Den Blå Bølge" skal holdes fra at score på eget græs?.. Hmm... Den tror jeg ikke på...

 

Statistikken siger mindst 1 point i morgen

 

Blokhus FC har ikke tabt i de seneste fire opgør mod Aarhus Fremad, og vandt altså som bekendt også den omvendte kamp. Spillerne sprudler i kamp med banen, der også viser sig fra sin flotte side efterhånden, iforhold til kartoffelmarken på Amager i weekenden.

Blokhus FC har ikke gået fra banen endnu denne sæson, uden at være kommet på tavlen. Og det sker heller ikke i morgen. Målhornet vil brølet påny, og gøre alle på Ingolf Park glade og stolte.

Med alle disse forudsigelser, tror jeg også på point imorgen. Og kan vores drengene finde noget af det samme spil frem, som hjemmekampene indtil nu har budt på, er jeg også sikker på, at holdet napper de vigtige 3 point. Hvis ikke, så kan Søren Kusk jo blot vise videoen fra Aarhus, hvor man er sikre på sejr i morgen!

 

På gensyn på Stadion i morgen, til påskefest, topbrag og strålende solskin!

 

WARNING: Vildtfarende bolde kan forekomme bag målene!